Saját rokonát késsel fenyegette, meglopta és zsarolta Magyar Péter édesapja

Molnár Miklós kitálalt: Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosította.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
Magyar Péter rokon zsarolás fenyegetés lopás

Kiállt a nyilvánosság elé Molnár MiklósMagyar Péter unokatestvérének volt férje elárulta, hogyan károsította meg egy pálinkafőző cégen keresztül a Magyar család. Molnár Miklós exkluzív interjút adott a Mandinernek melyben így fogalmazott: a „Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek”.

HZ1_4262
Fotó: Magyar Nemzet

„Tönkretették a családomat, és fenyegettek” – így elevenítette fel a Magyar családban töltött éveit a Mandinernek Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt. Molnár Miklós az évek alatt több mint 80 millió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezére játszotta, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat pedig a saját nevükre íratták.

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt, sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik.

A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek

– fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették. Molnár Miklós szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről és többször segített is édesapjának.

Magyar Péter most a Mandiner kérdése azt állította utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert, „hogy ne feszítse tovább a húrt”.

Az ügyben a Mandiner kereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a lap kérdéseire nem válaszolt – olvasható a Riposton.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás