A halálból visszatérők állítják: van pokol

Egy volt lelkész több mint 1000 emberrel készített interjút, akik visszajöttek a halálból.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.05.27.
Módosítva: 2024.05.27.
isten lelkipásztor pokol

Egy korábbi keresztény lelkész, aki több mint 1000 halálközeli élményről szóló jelentést tanulmányozott, meg van győződve arról, hogy a pokol valóságos, miután az emberek elmondták neki, hogy „démonokkal” találkoztak a túlvilágon.

túlvilág, másvilág, élet a halál után
Fotó: Pexels

A bestsellerszerző, John Burke azt mondta Shawn Ryan podcasternek, hogy még keresztényként is megváltoztak a halál utáni életről alkotott nézetei ezeknek a történeteknek a hallatára. Azt mondta, most már szó szerint veszi a Bibliát . „Az ennek tanulmányozása megváltoztatta a teológiámat – még keresztényként, sőt lelkipásztorként is” – magyarázta John.

„Régebben azt hittem, ezek a dolgok csak metaforikusak. De mind több emberrel beszéltem, akik visszatértek a halálból, annál inkább hinni kezdtem benne, hogy a mennyország sokkal fantasztikusabb, mint azt valaha elképzeltük vagy fantáziáltunk róla. És sajnos a pokol is sokkal rosszabb, mint amit eddig gondoltunk róla. Mindkettő egy olyan valóságon alapul, amely túlmutat ezen az életen”.

A legtöbb ember, akivel John beszélt, arról számolt be, hogy megmutatták nekik a mennyet és a poklot is, mielőtt lehetőségük nyílt volna a bűneik megbánására.

„Mennyei és pokoli élményben is részesülnek, és azt tapasztalom, hogy azok, akik az utolsó pillanatban kiáltanak Istenhez bocsánatért – olyan, mintha hagyná, hogy lássák, merre tartottak, mielőtt megmentenék őket.”

 

Elmesélte egy Jim Woodford nevű férfi tapasztalatait, aki túladagolta a fájdalomcsillapítót. A férfi azt mondta, a halál olyan volt, mintha egy tűz emésztené el a testét.

„Azt mondta nekem, rájött, hogy sosem köszönte meg Istennek, milyen életet élhetett, még úgy is, hogy borzalmas fájdalmakkal kellett élnie az utóbbi években. Amikor azonban meghalt, azt érezte, hogy Isten az utolsó pillanatig vár rá. Áthaladt a fény alagútján, amelyről többen is beszámoltak már. Akkor az egyik oldalon csodálatos szépséget látott, majd hirtelen egy hatalmas szakadék tátongott előtte. Lenézett, és a legsötétebb mélységet látta, amit valaha el tudsz képzelni. Aztán meglátott egy apró fénypontot, szinte tábortűzhöz hasonlót a távolban, és hallotta, hogy valami megnyílik, és látta, hogy ez a lény kijön belőle, és az a lény jön érte, és tudja a nevét, és rájött, hogy követni akarja.”

John most már meg van győződve arról, hogy az Ószövetségben leírt természetfeletti lények valóságosak, és olyan dimenzióban élnek, amelyet nem értünk. „Vannak olyan fajok, amelyeket Isten az emberiségen túl is teremtett, és amelyeket nem köt az idő és a tér, mint minket, és a miénken túlmutató dimenziókban léteznek” – tette hozzá.

Azt is elmondta, hogy az angyalok is egy faj, akár az emberek vagy a kutyák, és azon belül vannak változataik. Az elmondottak alapján egyáltalán nem úgy néznek ki, mint a szárnyas emberek, ahogy mi ábrázoljuk őket. Úgy véli, olyan létformákkal fogunk találkozni halálunk után, amelyeket még elképzelni se tudunk.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás