Halálba zuhant a gyönyörű kozmetikus, aki csak egy jó képet akart lőni az Instagramra

Tragédiával végződött a kiruccanás.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.13.
tragédia baleset zuhanás

A 39 éves Inessa Polenko rendszeresen utazgatott, szeretett szép helyeken járni. Az orosz kozmetikus az Instagramra is nagy örömmel töltötte fel a kiruccanásain készült képeket, de sajnos a legutóbbi utazásának rendkívül szomorú vége lett: a nő egy rossz döntés és egy szerencsétlen mozdulat miatt meghalt.

Inessa Polenko Abháziába ment, ahol egy sziklaszirtre is feljutott. A biztonsági zónából csodálta a gyönyörű kilátást és a Fekete-tenger látványát, de úgy döntött, hogy elhagyja azt, és veszélyesebb terepre lép, mert onnan jobb képet lehet lőni az Instagramra – sajnos ez lett a veszte, többen is látták a tragédiáját.

A nő megbotlott, és több mint 50 métert zuhant – az életét már nem tudták megmenteni.

A mentősök azonnal a helyszínre siettek és kórházba szállították, de ott elhunyt. Április 9-én temették el, a halála mindenkit sokkolt. Inessa Polenko tragédiája után a hatóságok felhívták a figyelmet arra, hogy mennyire veszélyes tud lenni a szelfizés, hiszen az utóbbi években több százan megsérültek vagy meghaltak, miközben egy jól beállított képet akartak készíteni magukról.

Top hírekHírlevél-feliratkozás