Rendkívüli hír: repülő csészealjat fotóztak Magyarország egén





Az ufókérdést szerte a világon hatalmas érdeklődés övezi, így aki az égen megmagyarázhatatlannak tűnő repülő eszközt lát, azonnal a telefonjához kap. Zsoltnak hihetetlen felvétellel sikerült megörökítenie az azonosítatlan légi tárgyat és a kép alapján állítja, földönkívüli csészealjat láthatott.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.03.08.
földönkívüli különös teremtmény ufó repülő csészealj

Zsolt nagyjából 20-25 másodpercig láthatta az égen megjelenő idegen testet, és az első döbbenet után elővette telefonját, hogy megörökítse a nem mindennapi látványt. A férfinak szerencséje volt, mert épp, hogy lefotózta a légi eszközt, az hangtalanul és iszonyatos tempóban eltűnt az égről. Ekkor kapcsolt be a férfinál a baljóslatú megérzés: repülő csészealjat fotózhatott Mánd községben.

Hang nélkül és iszonyú tempóban közlekedett az égi jármű Olvasói fotó

Mikor a férfi reggel megpillantotta az égen megjelenő különös tárgyat, katonai drónnak vélte, ugyanis az ukrán–orosz háborús konfliktustól nem messze, egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei kis településen él.

Egy helyben állt és lebegett hang nélkül. Nagyjából 20-25 másodperc volt az élmény, ebből úgy 15 másodperc a csodálkozásra ment el, annyira letaglózott

– emlékezett vissza lapunknak a különös jelenségre Zsolt, aki a meglepettségén hamar úrrá lett és elővette a telefonját, hogy megörökítse az égen lebegő eszközt. A fényképet sikerült elkészítenie, ám a repülő tárgy egyik pillanatról a másikra, igen nagy sebességgel eltűnt az égről.

Mikor eltűnt az égről, kétségeim támadtak, így kinagyíttattam a fotót, amin szerintem egyértelműen látszik, hogy nem drón

– állítja a férfi, aki a képet egy sok éve földönkívüli észlelésekkel foglalkozó szakértőnek is elküldte, hogy minden kétséget kizáróan beigazolódjon a gyanúja, miszerint telefonjával földönkívüli teremtmények repülő járművét sikerült megörökítenie.

Íme a kiélesített fotó a repülő tárgyról Olvasói fotó

Zsolt azért döntött úgy, hogy kielemezteti a képet, mert az eset után az eredeti fotót megosztotta egy Facebook-csoportban, ahol pillanatok alatt szétszedték a kommentelők.

Töröltem a posztot, mert a viccet szeretem, de néhányan megengedhetetlen stílusban nyilvánultak meg, aminek én nem szerettem volna kitenni magam

– magyarázza a férfi, aki most a szakértő véleményére vár, bár ő maga sejti, hogy amit sikerült lencsevégre kapnia, bizonyíthatja a földönkívüli lények létezését. Mánd egy kis település, így sokan értesültek az esetről. Mivel a falubeliek ismerik és szeretik Zsoltot, nem vonják kétségbe, amit állít, sőt, akadnak olyanok is, akik Zsolt fotóját látva maguk is be mernek számolni személyes ufóészleléseikről.





 





Ezeket olvastad már?
Ellepték a rendőrök a Városligetet – ezért vonultak ki - galéria

Ellepték a rendőrök a Városligetet – ezért vonultak ki - galéria

Holtan találták meg a gyermeke születése előtt eltűnt orvost

Holtan találták meg a gyermeke születése előtt eltűnt orvost

Ők azok, akik gyűlölik a jó időt - és erre minden okuk meg is van

Ők azok, akik gyűlölik a jó időt - és erre minden okuk meg is van

Nacsa Lőrinc: A benzin és a gázolaj árán ne lehessen nyerészkedni! - Videó!

Nacsa Lőrinc: A benzin és a gázolaj árán ne lehessen nyerészkedni! - Videó!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás