Folyamatban az Atlétikai Stadion második kivitelezési üteme – Friss fotók

Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője posztolt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.07.
Módosítva: 2024.03.07.
Gyurákovics Andrea zöldterület Atlétikai Stadion Fidesz – KDNP

Rengetegen várják már az Atlétikai Stadion második kivitelezési ütemének végét, hogy Ferencvároshoz méltó zöldterületen sportolhassanak, piknikezhessenek. Ezzel kapcsolatban jó hírekkel érkezett Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője, aki csütörtök délelőtt, zöld szívecskés felütéssel tett ki fotós bejegyzést a Facebook-oldalára.

Friss hírekkel és fotókkal jelentkezett az Atlétikai Stadion második kivitelezési üteméről Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője Fotó: Gyurákovics Andrea Facebook-oldala

„Folyamatban van az Atlétikai Stadion második kivitelezési üteme, amelynek befejezése után a lakosság használatba veheti a sportolási és egyéb kiegészítő funkciókat. Ma reggel Kazi Tamás középtávfutó sportszakmai vezetésével megnéztük, hol tart a kormányzati beruházás. Ezen a csípős reggelen is ezerrel folyik a munka, pár hónap múlva Ferencvároshoz méltó zöldterületen sportolhatnak, piknikezhetnek a családok” – írta Facebook-oldalára Gyurákovics Andrea.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás