Botrány Óbudán: rongálni próbáltak és lökdösődtek a DK-s politikusok - fotók





Még a rendőröknek is ki kellett volnulniuk, miután Óbudán a DK-s Kiss László emberei rongálni próbáltak, aminek dulakodás lett a vége.



Megosztás
Szerző: F. R.
Létrehozva: 2024.02.12.
Bús Balázs Kiss Lászlóék Óbuda polgármester

Óbudán egymást érik a botrányok. Kiss László, Óbuda DK-s polgármestere a mai napig nem adott választ arra, miért hallgatta el, hogy hígított szennyvizet engedtek a Dunába, a Római-parti szabadstrand közvetlen közelében.  Most a baloldali polgármester emberei odáig merészkedtek, hogy meg akarták rongálni a politikai ellenfél irodáját, és megfélemlíteni az ott dolgozókat.

A III. kerületi Fidesz-iroda. Fotó: Olvasói fotó

A Fidesz-irodát támadták

A Fidesz helyi irodájának dolgozói azt vették észre, hogy kívülről valaki matat az ablaknál. A bentről kisétáló és a baloldali politikusokat kérdőre vonó munkatársak felhívták a figyelmüket, hogy a járda melletti csempézett rész már nem közterület, hanem a házhoz tartozó magánterület, ezért legyenek szívesek elhagyni azt, ám a politikusok nem voltak hajlandóak ezt megtenni.

Magánterületen garázdálkodtak Fotó: Olvasói fotó

Tettlegességre is sor került

Eközben az iroda ablakára plakátokat ragasztgattak, amit Bús Balázs korábbi polgármester el akart távolítani. Zabó Attila, a DK helyi elnöke ezt fizikailag próbálta megakadályozni, majd lökdösni is kezdte a volt polgármestert. Az irodarongálásban részt vett még Ujfalvi István önkormányzati képviselő és Kapeller Zsuzsanna, a DK korábbi jelöltje, aki hatalmas vereséget szenvedett a legutóbbi időközi választáson.

Az agresszív Zabó Attila tettlegesen lökdösi Bús Balázst az irodához tartozó magánterületen. Fotó: Zabó Attila fb.

Feljelentést tesznek

Bús Balázstól megtudtuk, hogy a támadást követően azonnal rendőrségi feljelentést tettek az eseményekkel kapcsolatban.

Feljelentést tettünk a helyszínre érkező rendőröknek, akik jegyzőkönyvet vettek fel az esetről. A kerületi baloldal agresszivitása átlépett egy olyan határt, amelyet már nem lehet szó nélkül hagyni. A DK-s polgármester felelőssége, ha olyan utasításokat ad az embereinek, amely az itt élők megfélemlítésére szolgál. Nem is olyan régen a korábbi óbudai főkertész fenyegetőzött akasztással a közösségi médiában, azt is megpróbálták elkenni, mert a baloldalon soha semminek nincs következménye. A teljesítmény nélküli vezetés retteg a hatalma elvesztésétől, ezért úgy látszik, bármire képesek. Eddig nem volt jellemző Óbudára, hogy így lealacsonyítsák a közbeszédet és a sárba rántsák a politikai kultúrát. Nem volt szokás átjárkálni a másik irodájába és kötözködni az ott dolgozókkal. Ez a viselkedés csak azt bizonyítja, hogy a polgármester és helyi emberei eredmények helyett ilyen botrányok kiprovokálásával próbálnak kampányolni. A feljelentést megtettük, nem maradhat minden tettük büntetlenül.

 

A politikus megtette a feljelentést Fotó: Bús Balázs facebook

A balhézó DK-sok a hatóság kiérkezését már nem várták meg, hiába szólították föl őket, gyorsan menekülőre fogták mielőtt a rendőrök kiértek volna.

Nem várták meg a rendőröket Fotó: Olvasói fotó


 





 





Ezeket olvastad már?
Nacsa Lőrinc: A benzin és a gázolaj árán ne lehessen nyerészkedni! - Videó!

Nacsa Lőrinc: A benzin és a gázolaj árán ne lehessen nyerészkedni! - Videó!

Sorsdöntő választás jön: 50 ezer aktivistával küzd a Fidesz a békéért - Videó!

Sorsdöntő választás jön: 50 ezer aktivistával küzd a Fidesz a békéért - Videó!

Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

Közleményt adtak ki a benzin és a gázolaj áráról

Közleményt adtak ki a benzin és a gázolaj áráról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás