„A szeretet, ami mindannyiunkat átölelt, mindennél többet ér” – rengetegen fogtak össze a csontrákos Hannácskáért





Újabb kezdeményezés indult a nagybeteg kislányért, Hannácskáért.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.01.22.
jótékonyság segítség beteg gyerek koncert

Ahogy arról lapunk már többször beszámolt, a 8 éves Csillag Hanna 5 éves kora óta küzd a csontrákkal. Családjának sem könnyű ez a helyzet, viszont a gyermekük állandó mosolya, jókedve mindig erőt ad számukra. Az örökmozgó lányka minden erejével azon van, hogy mielőbb meggyógyuljon. A szülők közben azért küzdenek, hogy gyermeküknek továbbra is mindene meglegyen a nyugodt, kiegyensúlyozott gyermekkorhoz. A családnak azonban ezenfelül más gondokkal is meg kell birkóznia.

Hannácska nagyon szereti a plüsseit – Fotó: Máté Krisztián

A Pest vármegyei családot nagyon megviseli Hanna betegsége. Ha ez nem lenne elég, a kislány édesanyja, Krisztina is gerincproblémákkal küzd. Tovább nehezíti a helyzetüket, hogy itt a tél, és Hanna apukájának nincs munkája.

Addig nem volt probléma, amíg a férjemnek volt rendes, bejelentett munkahelye. Aztán Hanna beteg lett. Míg én a másik három gyermekkel itthon voltam, a férjem vitte kemoterápiára a lányunkat. A kezelések miatt túllépte azt a keretet, amennyit hiányozhat a munkából, így azonnali hatállyal ki is rúgták. Hiába adtunk be méltányossági kérelmet

– mesélte el lapunknak korábban Krisztina.

Az X-Faktor énekese is a csontrákos kislány mellé állt

A család gyakorlatilag a gyedből él hónapról hónapra. Krisztina rokkantnyugdíjasként még kap némi támogatást, de ez sem elég ahhoz, hogy fedezzék a költségeiket. Egy 2022-es X-Faktorban feltűnt előadó, Krága René is felajánlotta segítségét a családnak. Az énekes ugyanis jótékonyságikoncert-sorozatot indít, hogy minél több rászoruló és beteg gyereken tudjon segíteni.

„Az a megtiszteltetés ért minket, hogy René felajánlotta a segítségét, és jótékonysági koncertet tart Hannáért Budapesten!” – tudatta ismerőseivel az édesanya a közösségi oldalon. A koncert a Ziccer pubban volt, ahova nem szerettek volna fix belépődíjat kérni, ezért mindenki annyit fizetett a belépésért, amennyit Hannácskának és családjának szánt.

Hanna nagyon élvezte a koncertet, René még a színpadra is felhívta a rajongóját – Fotó: Erdős Krisztina

Hannácska már nagyon várta a koncertet, hiszen René az egyik kedvenc előadója. Annak is nagyon örült a kislány, hogy emiatt Budapestre látogathatott.

Sokkal több ilyen előadó kellene, mint René! Tudjátok, nem voltunk sokan, de Hanna boldogsága és a szeretet, ami mindannyiunkat átölelt, mindennél többet ér!

– számolt be az eseményről Krisztina.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás