Dráma a magyarok kedvenc nyaralóhelyén: 10 éves fiú mentette meg a 4 éves életét

Először azt hitte, hogy valami szemét hever a medence alján.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.06.16.
nyaralás dráma életmentés

Drámai pillanatok: kis híján tragédiába fulladt a törökországi nyaralás, amikor egy 10 éves kisfiú a medence aljáról húzta ki egy 4 éves gyermek élettelen testét. Az eset a magyarok körében is népszerű Antalya melletti Belekben történt, egy szálloda medencéjében.

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció)

A kis Lewis éppen a vízben játszott, amikor azt hitte, szemetet lát a medence alján. Közelebb úszott, és akkor látta, hogy egy másik gyermek fekszik mozdulatlanul a medence mélyén, ezért azonnal a segítségére sietett és kihúzta a partra. A megmentő tűzoltó édesapja megkezdte a gyermek újraélesztését, akit végül stabil állapotban sikerült kórházba vinni.

Az eset még június 5-én történt, a Smith család azóta hazaért az angliai Hedonba. A fiú gyógyulásáról pedig folyamatosan tájékoztatják őket.

A medence mellett voltunk, én rövid időre visszamentem a szobámba. A feleségem, Ellie a három fiunkkal volt a medencénél, amikor Lewis azt kiabálta, hogy talált valamit. Először azt hitte, hogy szemét, vagy valami ilyesmi, de amikor alámerült, rájött, hogy egy másik gyerek. Lewisnak sikerült felhúznia a medence aljáról. Tűzoltóként kiképeztek az újraélesztésre, ezért kiabáltak nekem, és szaladtam. A fiúnak már nem volt pulzusa és nem lélegzett

– idézi a Mirror a 10 éves kisfiú édesapját, akinek sikerült visszahozni az életbe a vízben talált gyereket.

A fiút egy közeli kórházba szállították, ahol úgy tűnik, szépen gyógyul. Craig egyébként azt is elmondta, nem is lehetne büszkébb Lewisra, aki megmentette a fiú életét.

 

 

 

 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás