Váratlan változás a brit királyi családban: mégis van visszaút Harry-éknek?





Károly király döntése sokakat meglepett.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.12.29.
királyi család Sarah Ferguson András herceg

Micsoda változás! Mint az köztudott, karácsony reggelén a brit királyi család tagjai hagyományosan részt vesznek a reggeli istentiszteleten. Ebben semmi új nincs. A szokás idén is folytatódott, III. Károly vezette a menetet a sandringhami birtokról a templomig. Ez sem hír.  Amire viszont jó ideje nem volt példa, hogy az eseményre meghívták a király testvérét, András herceget, aki ráadásul a volt felesége, Sarah Ferguson oldalán érkezett.  

KAMILLA királyné; III. KÁROLY
Fotó: MTI/AP/PA/Joe Giddens

A yorki hercegi pár 1996-ban vált el, de két közös gyermekük miatt nem szakadt meg teljesen a kapcsolatuk. A király fivérének az uralkodói famíliával viszont igen, miután túlságosan közeli barátságba került a szexuális ragadozó hírében álló és emiatt el is ítélt Jeffrey Epsteinnel. Íróként és tévés producerként dolgozó exe pedig amiatt került tiltólistára, hogy olyan botrányokba keveredett, amiket nem engedett meg a szigorú brit királyi protokoll.

A Daily Mail szerkesztőségi cikke szerint az újkeletű uralkodói jóindulat, ami a család fekete bárányainak visszafogadására irányul, azt jelentheti, hogy a sussexi hercegi pár számára is lehet visszaút a királyi családba.

A király eltökélt szándéka, hogy megbocsátó uralkodó legyen

– fogalmaz Richard Eden a Palace Confidential hírlevelének legújabb kiadásában.

Az írás ugyanakkor hangsúlyozza, hogy András és Sára soha nem támadta a királyi családot, míg Harry herceg és felesége, Meghan Markle folyamatosan ezt teszi. 

Minden keresztény tudja, hogy a megbocsátás előtt bűnbánatra van szükség. És semmi jelét nem láttuk annak, hogy a kaliforniai házaspár kész bocsánatot kérni azoktól, akiket sértéseikkel és tapintatlanságukkal megbántottak

– írja a királyi szakértő, aki szerint amíg ez nem történik meg, addig annak a valószínűtlen látványnak lehetünk szemtanúi, hogy a királyi családból 30 éve száműzött Fergie kiemelkedőbb szerepet kap a protokolláris rendezvényeken, mint a király másodszülött fia.





 





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás