Magyar lány a milliárdos szexragadozó hálójában! Film készül Epstein rémtetteiről





Maxwell tinédzserekből szervezett háremet az orgiákra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.02.
Módosítva: 2022.12.02.
szexragadozó emberrablás erőszak

Szereted a leszbikus szexet? – így kezdte ismerkedésük hajnalán a szexragadozóként elhíresült és tavaly óta börtönben ülő Ghislaine Maxwell újdonsült, magyar származású barátnőjével. Petronella az asszony életéről forgatott film kapcsán mesélte el elképesztő találkozásait Maxwellel, aki tinédzserekből szervezett szexrabszolga-hálózatot.

(Photo by Handout / US District Court for the Southern District of New York / AFP) 
Epstein és Ghislaine. A férj öngyilkos lett, felesége 20 év börtönt kapott
Epstein és Ghislaine. A férj öngyilkos lett, felesége 20 év börtönt kapott Fotó: Handout/AFP

A sajtómágnás Robert Maxwell lánya, a brit és amerikai felső tízezer köreiben otthonosan mozgó, Ghislaine éppen 20 éves börtönbüntetését tölti. Kiskorúakat hajtott fel férje, az öngyilkosságba menekült pénzügyi zseni, Jeffrey Epstein számára, aki az aktusokhoz vásárolt egy a világtól elzárt szexszigetet a karibi térségben – számolt be róla a Bors.

„Vigyáztam, mert nem akartam az étlapra kerülni” – meséli Petronella Wyatt, aki anyai ágon magyar, apja brit, aki bejáratos volt az angol kormányzati körökhöz.

A külvilágtól elzárt sziget, ahová a tinédzsereket szállították
A külvilágtól elzárt sziget, ahová a tinédzsereket szállították  Fotó: Emily Michot/Bors

A fiatal lány azt mondja, partikra járt, Londonban, New Yorkban, Ghislaine pedig néha megkérdezte, mintha csak ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy nincs-e kedvére tenni az egyik, szexre éhes férfivendégnek. Az első történetesen éppen a férje, Jeffrey Epstein volt. Petronella ekkor találkozott a szexhálózatot évtizedeken át működtető bűnözővel. Ghislaine később sem mondott le a lányról, éveken át megannyi kísérletet tett, hogy Epstein orgiáira vagy egy másik, milliárdosokat kiszolgáló leszbikus hárembe be tudja szervezni. Csak akkor mondott le róla, amikor Petronella 28 éves volt, és Epsteinék így már túl idősnek találták.

Petronellát nézte ki magának a szexragadozó pár
Petronellát nézte ki magának a szexragadozó pár Fotó: Dave M. Benett/ Getty Images

Tinédzserek a bálteremben

A fiatal lányok toborzásával megbízott feleség 18 év alatti tinédzsereket keresett, akik aztán megismerkedhettek azokkal, akiket addig csak a híradókban láttak: András herceggel, Bill Clintonnal, számos politikussal és üzletemberrel. Folyt a kaviár és a pezsgő a bulikon, szólt a dzsessz, amit a New Orleansból odareptetett zenekar játszott, és az úri közönség mindig láthatott a báltermekben tébláboló, átlagosan öltözött tinédzsereket is, akiknek egy közös vonásuk volt: mindannyian szőkék voltak.

Irány a karibi sziget

Ghislaine őket a vacsora végeztével vagy egy bérelt luxuslakásba vitte, vagy a Little St. James-szigetre kísérte, ahol Epsteint szexháremében töltöttek fájdalmas napokat-heteket, kiszolgálva a perverzitásáról és pedofil hajlamairól ismert Epstein minden vágyát. Epstein és Ghislaine bukását az aktusok idején csak 17 éves Virginia Giuffre okozta, aki András yorki herceget vádolta meg szexuális zaklatással.

Bár a királyi sarj tagadta a vádakat, mégis 5 milliárd forintnak megfelelő összeget kellett fizetnie. Epstein többi áldozatának összesen 48 milliárd forintnyi dollárt szántak.

Ma sem érti, miért ül

Ghisleine egy igazi szexragadozó, aki a megbánásnak semmi jelét nem mutatta, sőt elfogásakor azt sem értette, miért akarják letartóztatni. A börtönben sokat panaszkodik arra, hogy nem lehet saját fodrásza és nem sminkelhet. Zavarja az éjjel is felkapcsolt neonlámpák fénye. Epstein 2019-ben cellájában akasztotta fel magát.

 





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás