Gyászol Nagy Melanie, holtan találták meg az eltűnt rokonát: „Éjjel szóltak nekünk”





Sajnos a rendőrök már nem tudták élve előkeríteni.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2023.12.02.
Módosítva: 2023.12.02.
Nagy Melanie M György holttest

Még November 29-én tűnt el rejtélyes körülmények között M. György. A fiatal férfi luxus Mercedesével tartott hazafelé, ahová már nem érhetett el. Családja a rendőrségtől kért segítséget, és nagy erőkkel kezdték meg a keresését.

Györgyöt napokon keresztül keresték, azonban péntek éjjel a család minden reménye odalett: a rendőrség megtalálta a férfi holttestét
Fotó: Bors

Mint a Bors megtudta, M. Györgynek már csak a holttestét találták meg, édesanyja éjjel tudta meg, mi történt imádott fiával. A portál úgy tudja, hogy Györgyöt meggyilkolták, keresési fotóját is eltávolították a rendőrség oldaláról.

„Este találták meg. Éjjel szóltak nekünk, hogy megtalálták az én drága fiamat. Elkapták, aki tette. Hozzá indult akkor, és elcsalták valahova” – nyilatkozta a Borsnak az összetört édesanya, aki azt is elmondta: imádott fiát megszúrták, vélhetően a nála található készpénz és óra miatt.

G.w.M exe, Nagy Melanie is besegített a keresésbe, hiszen a nagynénje volt a férfinak. A telefonba elcsúkló hangon most csak annyit közölt a Bors munkatársának, hogy nem kíván nyilatkozni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan hol és milyen körülmények között bukkantak rá a holttestre.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás