Több mint 5 millió forintot költött szájfeltöltésére egy nő, már enni se tud rendesen

A hölgy arra törekedett, hogy neki legyenek Európa legnagyobb ajkai. Össze is jött neki, de ezért súlyos árat fizetett.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.16.
Plasztikai beavatkozás ajakfeltöltés étkezés

Egy osztrák nő nem tud leállni: már számtalan kezelést és műtétet elvégeztetett, hogy elérje a számára tökéletes kinézetet. Volt már homlok- és arckezelése, de fenék- és mellnagyobbítása is.

Műtét
Több millió forintot költött szájfeltöltésére egy osztrák nő – Fotó: Pixabay

Nemrégiben pedig a szájára esett a sor, amelyet 30 milliliter töltőanyaggal töltetett fel, hogy övé legyen Európa legnagyobb ajka. A kezelésre 13 ezer fontot, azaz több mint 5 millió forintot költött. Azonban Vienna Wuerstel a hatalmasra duzzadt ajkai miatt nem tud rendesen enni és inni sem, viszont ez őt egyáltalán nem zavarja.

Alig várom, hogy még nagyobb ajkaim legyenek. Azt akarom, hogy enyém legyenek Európa legnagyobb ajkai. Mindig is ilyennek akartam őket

– mondta a nő.

Vienna Wuerstel jelenleg Mallorcán él a barátnőjével, akinek az az álma, hogy Ausztria legnagyobb mellméreteivel rendelkezzen. Jessicának éppen ebben a hónapban lesz a következő műtétje, annak érdekében, hogy megvalósíthassa a célját – írja a Mirror.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás