Nyom nélkül tűnt el a sötétben rettegő 12 éves Brájen





12 éves, eltűnt fiúért aggódik a rokonság. Brájen szerettei a legrosszabból tartanak, ugyanis szerintük még sosem fordult elő, hogy a sötétben félő kamaszt telefonon is hiába keresték.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.24.
Módosítva: 2023.11.24.
eltűnt Sajó nyomozás rendőrség kisfiú

Eltűnés miatt köröz a rendőrség egy 12 éves kisfiút. Brájen szerettei a legrosszabbtól tartanak, de még bíznak benne, hogy a gyermek élve, és egészségesen előkerül. (A kisfiú képe IDE kattintva érhető el, amíg a rendőrség vissza nem vonja a körözést.)

rendőrség, keresés, helyszínelés
A rendőrség is keresi Brájent Fotó: Shutterstock (illusztráció)

Brájenék öten vannak testvérek. A három kisebbik nevelőszülőknél él, a két nagyobbik pedig egy lakásotthonban. A gyerekek a szülőktől nincsenek eltiltva. Egy ideig az anyai nagynénjüknél éltek, ám a gyámhatóság végül ezt tavaly megváltoztatta. A fiú egy ideig az apjára sem számíthat, mert a férfi jelenleg börtönben ül.

Velem boldogok voltak a gyerekek, de sajnos az édesanyjuk nem értett egyet azzal, hogy nálam éltek

 – mondta a Borsnak az aggódó nagynéni, Amanda.

A családtag már minden rokont és közeli kórházat megkeresett telefonon vagy személyesen, de az önkéntes nyomozása nem vezetett eredményre. Kapott ugyan egy információt, mely szerint a fiú Budapesten tartózkodik, de ez a cikkünk megjelenéséig nem bizonyosodott be. Az aggódó nagynéni tudni véli, miért szökött meg az unokaöccse a lakásotthonból.

Brájent nagyon sokszor bántalmazták és csúfolták a társai. Volt, hogy elvették az ételét, máskor a cigány származása, vagy a göndör haja miatt vették elő

– mondta a Borsnak a rokon.

„Már többször előfordult, hogy Brájen eljött az otthonból, és hozzám menekült. Természetesen azonnal értesítettem az intézete vezetőit, akik olykor megengedték, hogy eltöltsön nálam néhány órát, vagy akár éjszakára is velem maradjon” – mesélte Amanda, aki azt is tudni véli, hogy az intézeti problémákon kívül mi bántja még az unokaöccsét.

Brájen mostanában azért panaszkodott, mert szerinte az édesanyja a bátyját jobban szereti nála. Ezt arra alapozza, hogy mindig az idősebbik fiúval példálózik a nővérem, mondván, ő jobban tanul nála. Hiába magyarázom a kisfiúnak, hogy az anyukája csak ösztönözni szeretné

– árulta el a nagynéni.

Amanda aggodalmát növeli, hogy az unokaöccse korábban mindig magánál tartotta a telefonját, most viszont hiába keresik mobilon.

Jól ismerem Brájen szokásait. Az egyik kedvenc időtöltése a horgászat. A legszívesebben a Felsőzsolcánál elfolyó Sajóra megy pecázgatni. Természetesen én is megpróbáltam a parton megkeresni, de nem jártam sikerrel. A horgászok is jól ismerik, de mostanában nem látták. Ez erősíti a reményemet, hogy nem fulladt a folyóba, de ettől még lehet baj, hiszen egyetlen szál melegítőt viselt az eltűnésekor. Az éjszakák már hidegek, Brájen ráadásul fél a sötétben egyedül

 – fejezte be Amanda.





 





Ezeket olvastad már?
Felfüggesztették a lelkészt, lehet, mégsem öngyilkosság áll elhidegült felesége halála mögött

Felfüggesztették a lelkészt, lehet, mégsem öngyilkosság áll elhidegült felesége halála mögött

Ötméteres zuhanás után egy fémcső nyársalta fel a munkást, csoda, hogy túlélte – 18+-os fotó

Ötméteres zuhanás után egy fémcső nyársalta fel a munkást, csoda, hogy túlélte – 18+-os fotó

Az évszázad csalása - izgalmas új sorozat érkezik a Direct One-ra

Az évszázad csalása - izgalmas új sorozat érkezik a Direct One-ra

Előkerült az eddigi legegyértelműbb bizonyíték az időutazás létezéséről – Video

Előkerült az eddigi legegyértelműbb bizonyíték az időutazás létezéséről – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás