Nincs sok időnk hátra: óriási hidegbetörés jön, repkedni fognak a mínuszok





Nem túl kegyes hozzánk az időjárás. Előbb a havazás, most pedig ez.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.27.
előrejelzés hideg idő időjárás havazás

Kíméletlenül beköszöntött hazánkba a tél. Eddig megúsztuk a 0 és 2 fok közötti értékekkel, de az időjárás most megmutatja a keményebb arcát. Jönnek a mínuszok, mindenhol...

Időjárás hideg fagyos reggelek kabát
Most már tényleg kell a sapka és a sál (Fotó: Pixabay)

A leghidegebb az este folyamán Miskolcon és Debrecenben lesz, mindkét helyen –6 fok várható, a fővárosban „enyhébb” lesz a hideg, –3 fokra lehet számítani. Mutatjuk térképen, hogy máshol hogyan alakulnak a hőmérsékleti értékek:

Időjárás térkép hőmérséklet
Pécsett is nagyon hideg lesz este – Fotó: Köpönyeg.hu

Ami a folytatást illeti...

Kedd

Délutánig a borult égből sokfelé várható eső, de az északkeleti határszélen és az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet. Délután nyugat felől szűnik a tartós eső, és záporok fordulnak elő. Délelőtt a délkeleti, délután az északnyugati szél erősödik meg. 0, +7 fok lesz, ÉK-en lesz a hűvösebb.

Szerda

Északkeleten még gyakran lesz erősen felhős az ég, és itt hózáporok is előfordulnak. Máshol többórás napsütés valószínű. –3 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk. Több helyen lehet már téli nap, egész napos faggyal.

Csütörtök

Délnyugat felől beborul az ég, és elszórtan fordul elő csapadék: ÉK-en hó, havas eső, máshol eső. Reggel –13 és –2, délután 0 és +10 fok között várható a hőmérséklet. A déli szél megélénkül, enyhülés kezdődik.

Péntek

Erősen felhős, borongós időre van kilátás szórványosan esővel, záporral. +10 fok köré melegszik a levegő – írja előrejelzésében a Köpönyeg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás