Halálra gázolták a kocsi tulaját az autótolvajok – Videó

A férfi meg akarta őket állítani, ez lett a veszte.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.11.30.
autótolvaj vádemelés gázolás

Az egész éjszakát átitalozta tavaly októberben az a két ember, aki végül halálos balesetet okozott, amikor el akart lopni egy autót. A kocsi gazdája a kocsma melletti dohányboltba ugrott be, és közben autóját járó motorral az üzlet előtt hagyta. 

horrorszülők
csepreg
Fotó: Unger Tamás

Az alkalmi tolvajok kihasználták a lehetőséget, beszálltak a járműbe, amivel el akartak hajtani. A tulaj azonban a boltból látta őket, ezért kirohant az autóhoz, és próbálta az útját állni. A volánnál ülő férfi ennek ellenére gyorsított, így elütötte az előtte álló embert, aki a motorháztetőre esett. Ekkor a sofőr hirtelen balra, majd jobbra rántotta a kormányt, felhajtott a járdaszegélyre is, ami az autót kissé megdobta. Ettől az addig saját kocsijába kapaszkodó tulajdonos a földre zuhant. A balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy rövid idővel a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Pest Vármegyei Főügyészség az autót vezető férfival szemben nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt, míg a mellette ülő társával szemben jármű önkényes elvétele miatt emelt most vádat.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás