Erre ki számított? Nagy meglepetéseket tartogat mára az időjárás





Többen már azt hihették, hogy napok kérdése, és beköszönt a tél. Azonban hazánk időjárása erről máshogy gondolkodott, mutatjuk, hogy miért.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.16.
előrejelzés zápor időjárás

Kimondhatjuk, hogy az elmúlt napok időjárása már téliesre váltott. Előkerültek a melegebb pulcsik és a télikabátok is. Sőt nemrégiben a Köpönyeg kecsegtető híreket osztott meg a havazással kapcsolatban is.

A,Woman,In,A,Brown,Coat,Under,An,Umbrella,Crosses
Ma már csak elvétve lehetnek záporok – Fotó: Aliaksander Karankevich / Shutterstock

Nagy valószínűség szerint viszont nem a csütörtöki nap folyamán fog esni a hó. Ugyanis a hajnali párásság megszűnése után változóan felhős idő várható. Jó hír, hogy már csak elvétve fordulhat elő zápor. Eleinte még élénk lesz az ÉNy-i szél. 11-12 fok lesz – olvasható a Köpönyeg előrejelzésében.

Jelentős lehűlésre kell számítani

Péntek

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé alakulhat ki eső, zápor. Délnyugaton zivatar is lehet. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél erősödhet meg. 9-11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat

A nagy területen viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, futó zápor – a hegyekben akár hózápor – fordulhat elő. 5-10 fok közé hűl a levegő.

Vasárnap

Eleinte változóan, majd erősen felhős lesz az ég. Nem lesz számottevő csapadék. Reggel 1, délután 9 fok valószínű.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás