Feladja a leckét a naponta változó őszi időjárás, erre készülj!





Fel-le mozog a csúcshőmérséklet, erőre kap a szél és elvétve zápor is lehet.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.10.05.
időjárás északnyugati szél széldzseki napsütés esernyő

Egy kicsire összecsukható esernyő, valamint egy táskába összehajtható széldzseki, no meg egy derekunkra köthető pulcsi jelentheti a megoldás a következő napok időjárására, amire a változékony a legjobb jelző. Jöjjenek a részletek!

Fotó: Pixabay

A Köpönyeg.hu meteorológiai portál prognózisa alapján nemcsak a tavasz ravasz, de az ősz is kellőképpen szeszélyes lehet.

Csütörtökön szerencsére napos, helyenként gomolyfelhős időre számíthatunk, ugyanakkor csapadék nem valószínű. Ellenben az északnyugati szél élénk lesz, így hiba mutat 20-25 fokos maximumot a hőmérőnk, a hőérzetünk ettől eltérhet.
Pénteken többórás napsütésre hangol a hétvégére, igaz, délután gomolyfelhőkkel csúfíthatnak bele a képbe, de legalább eső nem fenyeget. Igaz, az északnyugati szél többfelé megélénkülhet és legfeljebb. 22 fokos maximumra számíthatunk.
Szombaton és vasárnap mindkét nap többórás napsütésre van kilátás, változóan felhős idővel kombinálva. Zápor csak elvétve fordulhat elő. Az északnyugati szél főleg vasárnap lesz élénk. 24-25 fok körüli kora őszi időnk lesz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás