A világ legkísértetiesebb háza: a paranormális szakértő is menekült belőle





A házhoz több gyilkosság és rejtélyes haláleset is kötődik.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.10.23.
szellem kísértet szellemház gyilkosságok ijesztő

Nagy fába vágta a fejszéjét a népszerű Youtuber, Jasko Draganovic, aki a csatornáján azt mutatja be, ahogy bejárja a világ legismertebb kísértetjárta házait. Az egyik sötét múlttal rendelkező ingatlanból azonban még ő is fejvesztve menekült, és inkább a kocsijában töltötte az éjszakát.

Fotó: Youtube

A Hinsdale házról az a hír járja, hogy az egyik, ha nem a leghíresebb kísértetjárta hely egész Amerikában, a paranormális események eredete pedig egészen a 18. századik nyúlik vissza. Annak idején a ház legelső tulajdonosai több indiánt is meggyilkoltak, majd elásták őket az ingatlan pincéjében. Sokan úgy vélik, a lakást egy démon is megszállta, amitől 1970-ben a ház akkori lakói, egy család, meg akarták tisztítani a házat, miután elegük lett az állandóan mozgó tárgyakból, a kísérteties alakok és hangok észleléséből, ám még az ördögűzés sem járt sikerrel. Később további lakók is paranormális eseményekről számoltak be.

Jasko egy éjszakát kísérelt meg eltölteni a házban. Miután megérkezett, rögtön abba a helyiségbe ment, ahol annak idején az ördögűzést végrehajtották. Az operatőrével ekkor kopogást hallottak az ablakon, és egy hintaszék imbolyogni kezdett. A házat bejárva - amiben az évek során többször is tűz ütött ki - azt tapasztalták, hogy kihunynak a fények, a pincébe lépve pedig elképesztő hidegről számoltak be. Amikor Ouija táblával kíséreltek meg kapcsolatban lépni a ház szellemeivel, Jasko azt mondta, bár hallani nem lehetett semmit, de érezte ahogy valami megragadja a karjánál fogva.

Noha a paranormális oknyomozó nem először élt át hasonló, hátborzongató eseményeket, ebben a házban annyira kikészült, hogy úgy döntött, inkább a kocsijában tölti az éjszaka hátralévő részét.

Izzadva ébredtem fel, nagyon rosszul éreztem magam. Attól tartok, hogy valami elkísért hazáig. Kimerültnek érzem magam, teljesen kiégtem

- mondta el Jasko, a Daily Star beszámolója szerint.

 





 





Ezeket olvastad már?
Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás