Agárdi Szilvi és férje reagált az őket ért kritikus hangokra: „Vannak kérdések, amik magánügyek!”





Agárdi Szilvi és Gergő elkeseredtek a sok negatív hangvételű kritika miatt, amit a gyermekvállalással kapcsolatos terveikre kaptak, ezért tisztába tették a dolgokat!



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.10.13.
Módosítva: 2023.10.13.
Agárdi Szilvia szerelem gyerek házasság gyerekvállalás

Agárdi Szilvi és Czerődi Gergő nyáron kötötte össze az életét. Így – mint megannyi más fiatal házas – ők is megkapták a szokásos kérdést házasság után: Mikor jön a baba? Nemrég a fiatalok Palik László műsorában meséltek részletesebben kapcsolatukról és a gyerekvállalásról is. Szilvi férje pedig igen határozottan kijelentette, hogy nem lesz gyerek! Az interjúban azt is kifejtette, miért döntöttek így:

Szilvi ugye nem látná, hogy hová esne a gyerek, vagy éppen mi esne rá, én pedig nem tudnék mindig mellette lenni és figyelni. Kicsit úgymond majdnem egy gyilkosság lenne a részéről… – válaszolt meglehetősen erősen Gergő.

Agárdi Szilvi és férje
Az énekesnő és férje már korábban megbeszélték a gyermekvállalás kérdését – Fotó: YouTube

Rengeteg negatív kommentet kaptak

Szilvire és Gergőre az előbbi kijelentés miatt valóságos kommentcunami zúdult. Emiatt döntöttek úgy, hogy TikTok-videóban reagálnak az utóbbi napokban megszaporodott kritikus hangvételű hozzászólásokra, és tisztázzák a helyzetet.

„Amikor az ember nem találja a szavakat, óhatatlanul olyat mondhat, ami mások számára nem biztos, hogy elsőre érhető. De aki végignézte az interjút, láthatta, milyen harmónia van köztünk. Azonban vannak, akik teljesen máshogy értelmezték ezeket a szavakat, és egy kiragadott mondatból ítélkeznek" – védte meg férje kijelentését az énekesnő.

Agárdi Szilvi
Agárdi Szilvit és férjét elkeseríti a sok előítélet, amit az elmúlt napokban tapasztaltak – Fotó: Agárdi Szilvia/Facebook

Szilvi arra is kitért: egy párnak eleve nagy nyomást jelentenek az olyan kérdések, amelyek az esküvő napját, vagy – mint esetükben is – a gyerekvállalási terveiket érinti. A pár a videóban tisztázta: ez a téma korábban már természetesen szóba került köztük, mindent megbeszéltek, és egyet is értettek. 

Vannak kérdések, amik magánügyek. De az nagyon elkeserítő, hogy úgy írnak kommenteket, hogy megnéznek egy cikkcímet, viszont a beszélgetést már nem. Ezért egyből kritikusan reagálnak a nyilatkozatunkra

– idézi a Bors az elhangzottakat. A pár a videóban arra kérte a hangadókat: ítélkezés helyett próbálják meg megérteni a döntésüket, vagy legalább elfogadni azt.





 





Ezeket olvastad már?
Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás