„95 kilósan már nehéz volt mozognom” – elárulta csodálatos fogyásának titkát a kétgyermekes anyuka





Alexandra közel száz kilósan elhatározta, hogy a gyerekei miatt fogyókúrázni kezd. A kétgyermekes anyuka egy év szinte újjá formálta a külsejét.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.10.05.
egészség kétgyermekes anyuka fogyás

Reményiné Pomeisl Alexandra szülés után egy év alatt természetes módszerrel szabadult meg 28 kilótól, amire nagyon büszke. A 32 éves családanya férjével és két gyermekével, a két és fél éves kisfiával Beliánnal és egy éves kislányával, Bellával él a Fejér vármegyei Bodajkon.

Egy év alatt hatalmas a változás (Olvasói fotó)

„Elfáradtam és fulladni kezdtem”

Alexandra 95 kilóról 67 kilóra fogyott egy év alatt.

Az első szülésem után egy évvel döntöttem úgy, hogy szeretnék egészségesebben élni. Komolyan venni csak akkor kezdtem, amikor megkaptam a rossz laboreredményemet. Magas volt a koleszterinszintem, valamint a cukrom

– fogalmazott az életmódváltásáról Alexandra, aki arról is beszélt, nagyon motiválta, hogy csaknem 100 kilósan már gondjai voltak a mozgással és érezte, ez később komoly gondokat jelenthet majd, illetve a gyermekei miatt is le akart fogyni.

A kétgyermekes anyuka az egészsége érdekében akart lefogyni (Olvasói fotó)

Elhagytam a cukrot és a cukros dolgokat, valamint a fehér lisztes termékeket. Nem eszem vörös húsokat, csak csirkemellet, pulykamellet és néha halat. Csak vizet iszom. A fehér lisztes dolgokat felváltotta a teljes kiőrlésű, valamint köretnek bulgurt, kuszkuszt, vagy barna rizst eszem. Sajnos én nem tudok napi ötször kis adagot enni és mérni sincs időm, így napi háromszor eszem. Az étkezéseim között minimum kettő, maximum négy óra telik el. Este hat után nem eszem

– árulta el a Metropolnak fogyásának titkát Alexandra.

„Szeretném jól érezni magam a bőrömben”

Alexandra magának szeretne megfelelni, mert rájött, hogy az embereknek semmi nem lehet elég jó. Erőt a családjából és a barátaiból merített, akik mindenben támogatták.

Rájöttem arra, hogy nem számít, ki mit mond, szeretném jól érezni magam a bőrömben. Nem hittem, hogy sikerül lefogynom, mégis motiváltak mások, akik kitettek magukról a közösségi médiában előtte-utána képeket. 

Alexandra 21 kilót fogyott Fotó: Olvasói

„Az ember kegyetlen erős”

A sorstársaimnak azt üzenem, hogy kitartás, erősek vagytok és menni fog. Akik most kezdik és szeretnének változtatni, azoknak azt, lehet, hogy az eleje nehéz, viszont ne adják fel, ha nincsenek megelégedve önmagukkal

– mondta a kétgyermekes anyuka. Majd így összegezte bátorító üzenete lényegét: „Az ember kegyetlen erős, képes rengeteg akadályt leküzdeni. Ha van céljuk, álmuk, ne adják fel.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás