„Gyógyulj meg, kis harcos!” – jókívánságok százai segítik a gyógyulásban a daganatos Brájent





Több százan bátorítják az agresszív daganattal küzdő hétéves Brájent, aki jelenleg is az életéért harcol. Édesapja minden percét a fia mellett, a kórházban tölti.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.09.03.
Módosítva: 2023.09.03.
rák betegség daganat édesapa beteg gyerek

A 7 éves Brájen története olvasóink ezrei szemébe csalt könnyeket. A kisfiú jelenleg is az életéért küzd, édesapja minden percét mellette tölti a kórházban; a családjuk és az emberek is mellettük állnak.

Halálos betegséggel küzd Brájen – Fotó: Olvasói

Fél éve teljesen megváltozott a kisfiú élete 

Február vége óta szinte mindennap úgy jött haza az iskolából, hogy nagyon fáj a lába és fáradt. Természetesen azonnal feltűnt nekünk, szülőknek a változás, mert tőle ez szokatlan, hiszen mindennap szeretett sokáig fent lenni. A kérdéseinkre, hogy mi és hol fáj, mindig ugyanazt felelte; a bal combjában belül a csont. Elmentünk a Heim Pál Kórház gyermekorvosi ügyeletre, ahol vizsgálatok sora következett, végül az orvosok rhabdomyosarcomát diagnosztizáltak nála

 – mesélte a Metropolnak Brájen édesapja. A rhabdomyosarcoma, vagy más néven RMS a rák egy rendkívül agresszív fajtája, ami a lágyékrészen alakult ki a kisfiúnál. 

„Kitartást, sikerülni fog!”

 A Metropol korábbi cikkében olvasóink megismerhették a 7 éves Brájen történetét. Sokak szívét megérintette a kisfiú sorsa, és több százan üzentek neki.

Brájen, legyél mindig ilyen vidám, mint a fotón látható! Hidd el, sokat számít! Az Úr segítsen Téged a mielőbbi gyógyulásban! Szentesről egy szépkorú Öregasszony!

„Mielőbbi gyógyulást kívánunk, és kitartást, sikerülni fog!”

Istenem, segítsd meg, gyógyítsd meg!

„Jobbulást! Gyógyulj meg, kicsi fiú.”

Gyógyulj meg, kis harcos.

„Drága gyermek! Gyógyulj meg!”

Az Úr keze rajtad van, meggyógyulsz, csak higgy az úrban, ÁMEN.

Brájen újra járni tanult – Olvasói fotó

Minden segítség számít a családnak

Az édesapa, Pongó Jácint minden percét a kisfiával tölti, hiszen Brájen mindenben az ő segítségét igényli, így nem tud dolgozni. A család többi tagja is mellettük áll. 

A családnak nagyon sokat köszönhetünk, de mivel nem vagyunk gazdagok, így nagyon nehéz. Én villanyszerelőként dolgoztam a betegség előtti öt évben. A főnökeim többször elküldték a fizetésem a kisfiúnak adományként. A mai napig várnak vissza

 – mondta az édesapa.

Aki segíteni szeretne a kisfiúnak és családjának, IDE kattintva teheti meg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás