Robbantással fenyegetőzött a XIII. kerületi férfi – Videó!





A beavatkozó rendőrök arcába sűrű, fekete füst csapott.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.08.15.
Módosítva: 2023.08.15.
rendőrség robbantás fenyegetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy hete érkezett bejelentés arról, hogy egy ittas férfi összeveszett a családtagjaival, bezárkózott az egyik helyiségbe, és azzal fenyegetőzött, hogy aki bemegy hozzá, azt leszúrja, és felrobbantja a társasházi lakást.

Fotó: Mihádák Zoltán

A férfi nem jött ki azután sem, hogy a helyszínre érkező rendőrök erre felszólították. A hatóságok ezért a biztonság kedvéért kiürítették a lépcsőházat​, a szolgáltatóval elzáratták a gázt, majd miután látták, hogy bentről füst szivárog ki, betörték a bezárt, eltorlaszolt ajtót. Az arcukba sűrű, fekete füst csapott – számolt be róla a police.hu.

Tovább szólongatták a férfit, de ő továbbra sem jött elő. Kiderült, hogy nem is tud: a fürdőszobába zárkózott, majd letörte a kilincset. A rendőrök ezt az ajtót is kifeszítették, mire kitámolygott az addigra már fuldokló, arcát törölközővel védő ember. A Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói karjánál fogva húzták ki, majd megbilincselték, nehogy kárt tegyen önmagában. A férfit rendőri kísérettel kórházba vitték, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság közveszély okozása miatt indított büntetőeljárást. A társasház lakói visszatérhettek otthonaikba, az intézkedésnek köszönhetően senki sem sérült meg.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás