„Már semmi sem lesz a régi” – fejfájásra panaszkodott a családapa, hónapokkal később meghalt





Tragikus hirtelenséggel hunyt el a férfi.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.08.04.
migrén fejfájás migrénes fejfájás

A dél-walesi Rhonddából származó Jonny Davist a családja nagyszerű emberként jellemezte, aki mindenki szívét megérintette, akivel találkozott. A 42 éves férfi több hónapon át migrénre panaszkodott, majd kórházba szállították, miután az edzőteremben agyvérzést kapott.

gyertya, gyász,
Fotó: Shutterstock

A CT-vizsgálat trombózist mutatott ki, Jonnyt pedig mesterséges kómába helyezték, de sajnos július 15-én hajnalban, hozzátartozói körében elhunyt. Élettársa, a 36 éves Rhiannon Davies szerint Jonny tavaly decemberben kezdett el migrénnel küzdeni, ami „egyre rosszabb lett, és emiatt elveszítette a látását. Vissza-visszajárt szemorvosokhoz, de azok nem láttak semmit, és azt hitték, hogy csak a migrén okozza a tüneteit.

Július 12-én Jonny az edzőteremben volt, amikor agyvérzést kapott, mivel egy vérrög miatt nem jutott oxigén az agyába. Mentővel kórházba szállították, ahol CT-vizsgálatra küldték, és csak akkor fedezték fel a vérrögöt – írja a Mirror.

Azt mondták, nagy esély van rá, hogy jobban lesz, mindössze 3% az esélye, hogy rosszabbodik az állapota. Sajnos a 3% közé tartozott

– magyarázta Rhiannon.

„Úgy érzem, hogy már semmi sem lesz a régi. Ő volt mindennek a lelke. A lányom viszont a körülményekhez képest jól viseli a dolgot – ez az egyetlen megkönnyebbülés, amit jelenleg érzek.”

A pár 22 évig élt együtt, és volt egy 10 éves közös lányuk, Jonnynak pedig egy 23 éves fia is volt egy korábbi kapcsolatából. Rhiannon most buzdít mindenkit, aki erős fejfájást tapasztal, hogy menjen kórházba, és vizsgáltassa ki magát. 

Jonny megérintette mindenkinek a szívét, akivel találkozott. Nincs még egy olyan jó ember ezen a világon, mint ő. Nekem és a családjának nagyon fog hiányozni, és örökre a szívünkben lesz. Ő volt a jin a jangomhoz, a legjobb barátom és a lelki társam. Áldott vagyok, hogy 22 évet tölthettem vele az életemből, és az, hogy megosztottam vele az életemet, azzá tett engem és a lányunkat, akik ma vagyunk. Mindennap hiányozni fog.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás