Elárulták az álomfejtők, mit jelent, ha kisbabákról álmodsz





Sokan azt feltételezik, a kisbabák felbukkanása családalapítási vágyra utal – de tévednek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.23.
álom kisbaba tudós

A kisbabákkal való álmodás meglepően sokféle dolgot jelenthet az álomfejtők szerint, és sajnos nem minden esetben ígér jót, ha éjjel egy csecsemő jelentkezik be az álmainkba. Lauri Quinn Loewenberg szakértő elmondása szerint a jelentést nagyban befolyásolja, hogy milyen is az a kisbaba, akivel álmodunk – írja a Mirror.

 

Fotó:  Pixabay

Loewenberg szerint nem kifejezetten a szülővé válás lehetősége eredményezi a kisbabás álmokat, sokkal inkább egy megvalósuláshoz közeledő projekt vagy fejlődési terv szüli ezeket a látomásokat, és arról árulkodnak, hogy az életünk valami újjal bővül – legyen szó akár karrierről, akár vágyakról. Ugyanakkor bizonyos helyzetekben az álmainkban felbukkanó kisbaba szorongásról is árulkodhat.

A szakértő szerint ha az álmunkban látott baba beteg volt, akkor meg kéne találunk az életünkben azt a nem feltétlenül túl eredményes területet, amely több összpontosítást igényelne – elsősorban a párkapcsolatunkban és a munkánkban érdemes keresgélni. Egy folyamatosan síró csecsemő is hasonló jel lehet, ebben az esetben viszont egy új feladat igényelne több törődést.

Ha álmunkban egy elhagyott kisbabát találunk, vagy épp magunk veszítjük el a kicsit, szintén érdemes magunkba nézni, ugyanis van egy be nem fejezett feladatunk, amit nem kéne tovább halogatnunk. Ha a babával a kórházban találkozunk, akkor az életünkbe nemrég érkezett valami újdonság – friss párkapcsolat, új, hosszabb távú tervek –, amin még most érdemes dolgozni, hogy mindenképp jó irányba menjen.

Ha szülőként álmodunk arról, hogy a gyerekeink ismét kisbabák, akkor ébren ideje lenne feldolgozni, hogy a kicsik bizony felnőttek, és ennek megfelelően alakítani a velük való kapcsolaton. Ha pedig az álombeli bébinek fogai vannak, az arra utal, hogy valakivel nagyon szeretnénk beszélgetni, de erre még mindig nem kerítettünk sort.





 





Ezeket olvastad már?
Menczer: Magyar Péter a baloldal embere! A következő csalódás

Menczer: Magyar Péter a baloldal embere! A következő csalódás

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Kiadták a risztást, mindent letarol a zápor és a jégeső

Kiadták a risztást, mindent letarol a zápor és a jégeső

Hogyan maradhatott érintetlen Budapest szívében egy zöld sziget, a Sas-hegy - Galéria

Hogyan maradhatott érintetlen Budapest szívében egy zöld sziget, a Sas-hegy - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás