Csoda Újpalotán: villamos elé hajtott, mégis épségben szállt ki a sofőr





A nő egyenesen a kanyarodó villamos elé hajtott, de megúszta.



Megosztás
Szerző: V.S.
Létrehozva: 2023.07.08.
villamos Újpalota Zugló kisbusz

Két helyen, Zuglóban és Újpalotán is kis híján tragédiába torkollt egy sofőr figyelmetlensége, méghozzá kísértetiesen hasonló körülmények között: egy sofőr az érkező villamos elé hajtott.

51-es villamos
Újpalotán már-már rendszeres az eset. Eddig nem történt tragédia, de a helyiek szerint jobban kellene figyelnie az autósoknak, hogy ne is legyen - Fotó: Wikipédia (illusztráció)

A két baleset majdhogynem egy időben történt a két helyszínen, a kettő között alig pár óra telt el. Először Újpalotán történt meg a baj: nem messze a 69-es villamos megállójától egy Mitsubishi kisbusz hajtott az érkező járat elé az egyik átjáróban. Úgy tudjuk, az autós már bőven féktávolságon belül hajtott be a járat elé, így annak esélye sem volt megállni, eltalálta a buszt. Információink szerint azonban a kisbuszt vezető nő épségben szállt ki a kocsiból, nem esett baja.

A helyiek szerint nem ez az első baleset idén, mi több, állításuk szerint alig telik el úgy hét, hogy valamelyik átjáróban ne történne hasonló baleset: 

Egyszerűen nem értem már, mi történik, mit néznek ezek a sofőrök. Majdnem harminc éve élek a környéken, kocsival járok dolgozni, naponta hajtok át ezeken az átjárókon, mégsem jutott soha eszembe, hogy bekanyarodjak egy villamos elé. Mégsem telik el úgy egy hónap, hogy valaki ne csinálná meg

 - ingatta a fejét egy helyi férfi. 

Nem tudom, hogy akik így tesznek, mit néznek: telefont, a környéket, vagy egyszerűen egy pillanatra kihagy a figyelmük. Bár szerencsére nem végződött halállal az eset, ahogyan a korábbiak sem, de legyenek ezek az esetek jó példák arra, hogy ne is legyen 

- szögezte le. 

Ezzel majdnem egy időben a zuglói Nagy Lajos király útjának egyik átjárójában, nem messze a Bosnyák tértől egy autó hajtott fel a sínekre, egyenesen a 3-as villamos elé. Információnk szerint ebben az esetben sem történt tragédia, a sofőr ép bőrrel megúszta a történteket. 





 





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás