Boltok hűtőszekrényeiből próbál teleportálni a drogos kiskunhalasi férfi: sokkoló videó





A férfi bedrogozva azt hitte, hogy minden hűtő egy teleportkapu, amin keresztül hazaérhet. Ezért dohányboltba, étterembe, benzinkútra, magánházakba, pékségbe és kisboltba is betört.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.25.
drog teleportálás Kiskunhalas kristály

Bár sokan álmodoznak a teleportálásról, még a legnagyobb tudósok sem mélyedtek el úgy a témában, mint a kiskunhalasi fiatal, K. Dávid. A 22 éves férfi ugyanis a város számtalan hűtőjébe bemászott, annak biztos tudatában, hogy a gép nem más, mint egy portálkapu, melyen keresztül szempillantás alatt teleportálhat. Persze érdeklődését nem feltétlen a tudományos kíváncsiság motiválta, sokkal inkább a drog, amit a portálugrások előtt rendszerint fogyasztott: a kristály.

A férfi két percig ücsörgött a hűtőben a teleportra várva. Mikor kísérlete nem sikerült, inkább csalódottan elsétált - Fotó: YouTube

Első kísérletét június 1-én végezte: akkor egy helyi pékségbe tántorgott be, majd módszeresen kirángatta az egyik hűtő összes áruját. Bár, az ajtót majdnem magára rántotta, végül sikeresen bemászott a hűtőbe, de miután a teleportálás két perc ácsorgás után sem sikerült, Dávid csalódottan távozott. Viszont a tudásszomjat nem lehetett benne elnyomni, és a kísérletezést ezek után sem adta fel: még aznap is két helyen bemászott a hűtőbe.

Ezen a napon még két hasonló bejelentés érkezett a kiskunhalasi rendőrségre. Az idegen egy dohánybolt hűtőjében álldogálva is eltöltött némi időt, valamint egy élelmiszerbolt tejhűtőjéből is kidobálta az ott tárolt árut

 - tájékoztatott a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Kitartását mi sem bizonyítja jobban, minthogy az elkövetkezendő hetekben egy benzinkúton, egy étteremben és két házban is kísérletezgetett a hűtőből teleportálással, ami ugyan egyszer sem sikerült, ellenben több százezer forintos kárt hagyott maga után. Egyik lakásban maga, a tulaj zavarta meg a szórakozott felfedezőt. 

- A sértett felfigyelt a zajra, és kisietett a konyhába, ahol azt látta, hogy a rongáló be akar mászni a hűtőbe. A tulajdonos persze próbálta ebben megakadályozni, ezért egy kisebb dulakodás alakult ki a két férfi között, majd a fiatal – a kerítésen kimászva – kereket oldott - közölte a rendőrség. Mégis hamarosan elkapták. Ő egy pillanatig sem tagadta a hűtőfétist. Magyarázatként csak annyit mondott: úgy bekristályozott, hogy térkapunak hitte a konyhai berendezést.

K. Dávid egyébként sem a rendőrök, sem a helyiek előtt nem ismeretlen: 

Nem először próbálkozik ilyennel. Úgy látszik, beakadt neki a hűtő, állítólag azt hitte, hogyha abba belemászik, haza tud teleportálni. Amennyire tudjuk, nem lopott el semmit, mindig a hűtőben ücsörgött vagy állt 

- mesélte egy helyi. 

A kamerán található portálugrása is mindössze két percig tartott, pár további perc múlva pedig már a rendőrök jöttek érte.

Már a kipakolásnál ráhívták a rendőröket, aztán szinte perceken belül el is vitték. Ha minden igaz, nem ez az első próbálkozása hasonló területen, hallottuk, hogy korábban is betört valakihez, akkor is szinte rögtön másnap megtalálták a rendőrök. Nem volt tiszta, az tuti

 - mesélte egy helyi. A pékségben tett látogatása után szabadlábon védekezhetett, de most indítványozták letartóztatását és vizsgálják, hogy milyen szer hatott rá ennyire. A helyiek nem titkolják, hogy örülnek a férfi távozásának.

- Most szerencsére már nem engedték el. Mert persze sokan röhögnek rajta egy jót, de ki tudja, hogy szétcsapott állapotban legközelebb hova menne be és mit csinálna - tette fel a kérdést. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás