Botrányos átverés: 27 milliót küldött szerelmének az a nő, akivel végül sose találkozott





Rengeteg pénzt csikart ki a csaló a gyanútlan nőtől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.15.
csalás kripto bűnözés szerelem

Egészen elképesztő történet látott napvilágot, egy nő rengeteg pénzt küldött a rejtélyes hódolójának, akivel soha nem is találkozott, és mint utólag kiderült, soha nem is létezett. Terri az egyik népszerű közösségi oldalon ismerkedett össze egy Ricardó névre hallgató férfival. A csaló azt mondta a nőnek, hogy gazdag, és üzleti út miatt jelenleg Montrealban van. A pár hamar egymásra talált, naponta többször is beszéltek egymással telefonon, és chaten is. 

Teltek múltak a hetek egy szép napon Ricardo azt kérte a nőtől, hogy fektessen be 10 ezer dollárt átszámítva több mint 33 millió forintot kriptovalutába, mondván pár hónap múlva gazdag lesz. A gyanútlan nőt annyira elvakította a szerelem, hogy hamarosan már 80 ezer dollárt fektetett a kétes üzletbe. Terri bármennyire is szerette volna már látni kiválasztottját a férfi mindig talált kibúvót azért, hogy meghiúsítsa a randit. Az egyre kuszábbá váló történet során hamarosan kiderült, hogy a Ricardo névre keresztelt férfi valódi neve James. 

Mint utólag kiderült, a csaló ennek a férfinek a profilképét lopta le azért, hogy kapcsolatba léphessen a nővel. James szerint már korábban is előfordult, hogy csalás miatt lelopták a képét. Terri természetesen teljesen összeomlott, ám mint mondta egyáltalán nem haragszik Jamesre - írja a LADbible.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás