Álmában gázolta halálra barátját egy férfi Budakeszin





Krisztiánt hajnalban, a saját kisteherautója kerekei között találták meg, halálának körülményeit egyelőre rejtély övezi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.27.
baleset Budakeszin kocsma kisteherautó

Igencsak bizarr és rejtélyes esethez riasztották a mentőket és a rendőröket vasárnap hajnalban Budakeszin. Az egyik utcában egy holttestre bukkantak egy kisteherautó alatt a hajnali órákban, míg – úgy tudjuk – a kocsiban egy ember aludta az igazak álmát. 

Az áldozat a 49 éves helyi lakos, Krisztián aznap két barátjával ment le a kocsmába, hogy igyon egyet munka után, azt azonban nem tudják, hogy pontosan hogyan is került az autó kerekei alá. Holttestét csupán később, hajnali három óra körül fedezték fel, ekkor riasztották a zsarukat:

Budakeszi
A rendőrségi helyszínlés nyomai. Fotó: Metropol

 

- Kollégáim Budakeszin,  a Viktória utcában egy kisteherautó alatt holtan találtak egy 49 éves helybéli férfit. A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen, a körülmények tisztázása folyamatban van - Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunknak.

Egyelőre azt sem tudni pontosan, hogy ki gázolhatta el a közelben lakó, építőmunkásként dolgozó férfit, a helyiek úgy tudják, hogy egy banális baleset okozta a tragédiát:

Úgy hallottuk, hogy Krisztián két másik melós haverjával iszogatott. Egyiküknek viszont lemerült a telefonja, szóval kiment Krisztián furgonjához, hogy feltöltse

 – mesélte egy utcabeli. A kocsi azonban nem indult el:

Hiába próbálták, nem tudták beindítani a motort. Egy idő után Krisztián is kiment, hogy megnézze, mi történt. Ekkor pont beindult a kocsi, a sebváltója rükvercben állt, így tolatva ütötte el a kocsi végén álló srácot. Az egyik férfit a fülkében találták meg a rendőrök, ők zörgették fel, mert még aludt. Míg akit elütött, az a teherautó alatt feküdt, holtan. 

– magyarázta. Azt azonban hozzátette, hogy a részleteket ők sem ismerik, az eset számukra is kész rejtély. Azt sem tudni pontosan, ki okozta a balesetet:

Nem tudjuk, ki volt a vezetőfülkében, vagy hogy Krisztién ült-e benne, vagy valaki más 

– szögezte le. Azt is elmondták, hogy a férfit mindenki ismerte, soha nem volt semmi gond a férfivel:

- Erdélyből érkezett már évtizedekkel korábban, építkezéseken dolgozott, szinte minden háznál dolgozott errefelé. Nagyon jó srác volt, soha nem balhézott, békében élt mindenkivel – mondták. 





 





Ezeket olvastad már?
„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás