Eltűnt egy repülőgép





Kétségbeesett kutatás kezdődött egy eltűnt repülőgép után.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.04.03.
repülőgép

Jelentős kutatás folyik, miután egy párral a fedélzetén egy repülőgép nem érkezett meg Queensland vidéki repülőterére. A repülőgép vasárnap délután indult el a Natal Downs szarvasmarha-állomásról, Charters Towerstől délre. Eltűnését azután jelentették, hogy 18.30-ig nem érkezett meg a proserpine-i Lakeside Airparkba.

Repülőgép a kifutón
Fotó: Pexels

A gép egy fehér és zöld Piper Cherokee, egy könnyű repülőgép, amelyet repülési kiképzésre, légitaxira vagy személyes használatra terveztek. 

Maree és Rhiley Kuhrt a pár az eltűnt gép fedélzetén. Rhiley a Mackay kerületi rendőrség főtörzsőrmesterének a fia, és ő a Nerrigundah állomáson működő raktárvezetője és pilótája, miközben társa, Maree terhes.

Kétségbeesett kutatás indult az Ausztrál Tengerbiztonsági Hatóság Közös Mentési Koordinációs Központjának vezetésével. Két helikopter és egy merev szárnyú repülőgép próbált az eltűnt gép nyomára bukkanni. A meteorológiai iroda előrejelzője, Ricus Lombard elmondta, hogy a kutatócsapatoknak rossz és esős körülményekkel kellett megküzdeniük – írta a Daily Mail.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás