Gyomorforgató: poloskák végeztek a börtön egyik rabjával





Az elítélteket embertelen körülmények között tartották fogva, a férfi családja szerint az elhunytat félig megették a bogarak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.17.
poloska

Élve falták fel az ágyi poloskák a 35 éves Lashawn Thompsont egy atlantai börtönben a családtagjai vádjai szerint. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a börtönt átmenetileg lezárták, az elítélteket átszállították egy másik helyre – írja a The Guardian.

Fotó:  Pixabay

Az enyhébb mentális betegségekkel küzdő Thompsont még 2022 szeptemberében találták holtan a cellájában, amelyet elleptek a bogarak és a mocsok. A cella annyira koszos volt, hogy a börtön takarítói csak védőruhában voltak hajlandók belépni.

Az elítélt családja csak akkor értesült arról, hogy a férfit szabadságvesztésre ítélték, mikor a börtön a halálhírrel hívta őket. A halál pontos okát nem állapították meg, de a jegyzőkönyv szerint több, rovaroktól eredő fertőzés nyomát is megtalálták az orvosok, valamint Thompson teste tele volt horzsolásokkal, annyit vakarózott. Az ügyvéd szerint a férfit félig megették a poloskák, mire a börtön személyzete felfedezte a halálesetet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás