Megharapta a rendőrt az őrjöngő férfi Debrecenben





Akciófilmbe illő jelenetek játszódtak le egy debreceni banknál.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.22.
rendőrség Debrecen részeg férfi

Erősen ittasan jelent meg egy bankban egy fiatal férfi Hajdú-Bihar vármegyében. Erről a rendőrséget is értesítették, akik épp akkor érkeztek a helyszínre, amikor a férfi beszállt az autójába és elindult. 

Intézkedő rendőrre támadt a fiatal / Fotó: Police.hu

A járőrök azonnal bekapcsolták a szirénát, és megpróbálták kivonni a forgalomból az ittas sofőrt. Csakhogy a fiatal férfit nem rettentette vissza a rendőr jelenléte, egy kilométeren keresztül menekült előlük, amíg haza nem ért. 

Ott kipattant kocsijából, majd befutott az ingatlanba és bezárkózott a nappaliba. A rendőrök többször is felszólították, hogy bújjon elő, de ennek nem tett eleget. Végül ellenszegülésének megtörése érdekében testi kényszert és bilincset alkalmaztak vele szemben. 

A férfi ettől csak még agresszívebb lett és ellenállás közben megharapta az egyik rendőr ujját. A nyílt seb vérezni kezdett és nyolc napon túl gyógyult csak meg. 

Az ellene folyó nyomozás során az is kiderült, hogy nem először ült ittasan volán mögé.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit a bíróság halmazati büntetésül ítélje börtönbüntetésre, közügyektől és járművezetéstől eltiltásra, valamint rendelje el a korábban kiszabott próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésének végrehajtását. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás