Másfél évnyi házasság után lett özvegy a huszonéves asszony: férjét saját autója nyomta agyon





Családalapítás előtt állt az a férfi, aki szerelés közben beszorult az autója alá és meghalt. Dávid másfél évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét.



Megosztás
Szerző: DO
Létrehozva: 2023.03.01.
halál tragédia házasok baleset

Felfoghatatlan fájdalommal éli életét egy fiatalon özveggyé lett asszony Farmoson. Tragédiája az egész települést megdöbbentette a 25 éves K. Dávid tragédiája. A fiatal férfi másfél évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Brigittát. Családalapításra készültek, a közelmúltban költöztek új otthonukba.

Farmos szőlőhegyén történt a tragédia Fotó: Bors

Egy tragikus baleset mindent megváltoztatott. A férj éppen az autóját szerelte a családi házuk kertjében, amikor a rögzítés felmondta a szolgálatot. A gépjármű Dávidra zuhant. A hangos zenétől a szomszédok nem hallották a férfi esetleges segélykiáltását, ezért a segítségére sem siethettek. Dávidot végül a hazaérő Brigitta találta meg. A feleség azonnal hívta a segélykérő központot. A helyszínre mentősök és a tűzoltók is érkeztek, hogy Dávidot kiemeljék az autó alól. Az életét már nem tudták megmenteni.

A Bors megtalálta a fiatal pár házát. Senki nem tartózkodott otthon. A kertben egy már leégett mécses emlékeztetett a tragédiára. Lapunknak az egyik szomszéd beszélt Dávidról és Brigittáról.

– Nagyon szépen éltek együtt, soha nem szűrődött ki a házukból veszekedés – mondta a helybéli.

Időközben egy autóval megérkezett Brigitta és az anyósa, Dávid édesanyja. Nyilatkozni nem szerettek volna. Azt mondták, a gyászuk nagyobb annál, hogy a közvélemény tájékoztatásával legyenek elfoglalva. A fiatal feleség kérte, hogy se őt, se a házát ne mutassuk.

Nekem itt kell maradnom egyedül, védtelenül. Nem szeretném, hogy betörjenek a rosszakarók

– zárta rövidre Brigitta.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás