Heti top: Halott édesanyjához hívott mentőt a 11 éves budapesti kisfiú





Összeszedtük a Metropol legolvasottabb híreit az elmúlt hét eseményei alapján.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.04.
toplista hírek

Elképzelni is nehéz, hogy mit élhetett át az a kisfiú, akinek az édesanyja rosszul lett és ő hívott hozzá mentőt.  A tragédia február 25-én történt a XVIII. kerületi Havanna utcában. Az asszony rosszul lett, akihez a 11 éves kisfia hívott mentőt. Ám hiába siettek a szakemberek, a nő életét sajnos már nem tudták megmenteni. A család azóta is sokkos állapotban van.

Pestlőrinc, tragédia, gyerek,
Ebben a házban történt a tragédia. Fotó: Bánkúti Sándor / Metropol

Halálos buszbaleset az autópályán, rengeteg a sérült

A korlátnak csapódott, majd felborult egy autóbusz Horvátországban február 25-én késő este, a balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek – közölte Lika-Zengg megye rendőrsége.

Az eset valamivel éjfél előtt történt a Zágrábtól Dubrovnikig vezető A1-es autópályán a tengermelléki Zengg (Senj) város közelében, az Ogulin és Brinje közötti autópályaszakaszon.

Magyarok haltak meg egy salzburgi buszbalesetben

Egy magyar rendszámú autó karambolozott egy utasok nélküli busszal. A baleset idején egy 25 éves magyar férfi közlekedett autójával Hochfilzen felől Leogang irányába. Vele a járműben két 29 és egy 36 éves magyar nő utazott. Eddig tisztázatlan okokból a 25 éves magyar férfi elveszíthette uralmát a kocsi felett a havas úton, és frontálisan ütközött a szembejövő autóbusszal.

Több előző életére is emlékszik a 3 éves Dominik

Hihetetlen, ugyanakkor rémisztő, hogyan emlékezhet arra a 3 éves Dominik, amiről szüleinek mesél. Anyukája szerint a kisfiú naponta többször is az előző életének a részleteiről számol be. A Komárom-Esztergom vármegyében élő családot felzaklatta a dolog. Kollégánk ellátogatott hozzájuk, és beszélgettünk a kisfiúval és édesanyjával.

Másfél évnyi házasság után lett özvegy a huszonéves asszony

Felfoghatatlan fájdalommal éli életét egy fiatalon özveggyé lett asszony Farmoson. A 25 éves K. Dávid tragédiája az egész települést megdöbbentette. A fiatal férfi másfél évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Brigittát. Családalapításra készültek, a közelmúltban költöztek új otthonukba.

Egy tragikus baleset mindent megváltoztatott. A férj éppen az autóját szerelte a családi házuk kertjében, amikor a rögzítés felmondta a szolgálatot. A gépjármű Dávidra zuhant. A hangos zenétől a szomszédok nem hallották a férfi esetleges segélykiáltását, ezért a segítségére sem siethettek. Dávidot végül a hazaérő Brigitta találta meg. A feleség azonnal hívta a segélykérő központot. A helyszínre mentősök és a tűzoltók is érkeztek, hogy Dávidot kiemeljék az autó alól. Az életét sajnos már nem tudták megmenteni.





 





Ezeket olvastad már?
„Istent játszott, pedig nem volt joga hozzá”"– 380 évre ítélték a 17 emberrel végző ápolónőt

„Istent játszott, pedig nem volt joga hozzá”"– 380 évre ítélték a 17 emberrel végző ápolónőt

„Azt hittem, csak egy vicc” – 36 milliót ajánlottak az OnlyFans-modellnek

„Azt hittem, csak egy vicc” – 36 milliót ajánlottak az OnlyFans-modellnek

"Legalább 3 bérházat felújítok!"–Baranyi Krisztina ígérgetése teljes blama

"Legalább 3 bérházat felújítok!"–Baranyi Krisztina ígérgetése teljes blama

Rettegésben tartják az utasokat ezen a budapesti buszvonalon, egy kislány el is sírta magát a történtektől

Rettegésben tartják az utasokat ezen a budapesti buszvonalon, egy kislány el is sírta magát a történtektől

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás