Felfoghatatlan: saját családját menteni rontott be a tűzoltó az égő házba, mindenkit elvesztett

A tűzoltónak először a felesége és a hétéves kisfia halt meg, napokkal később pedig a másik két gyermekét is elvesztette.



Megosztás
Szerző: E.K.
Létrehozva: 2023.03.15.
Módosítva: 2023.03.15.
tűz tragédia család Amerika tűzoltó

Múlt kedden érkezett be egy riasztás a tűzoltósághoz, miszerint lángok csaptak fel Chicagóban, egy Montclare városnegyedben található házban. Időközben viszont kiderült, hogy az egyik tűzoltó, Walter Stewart háza gyulladt ki, miközben a felesége és a gyermekei is otthon voltak.

A tűzoltónak sikerült végül újraélesztenie a feleségét, Summert, de órákkal később ő és hétéves fia, Ezra is életét vesztette. Stewart két másik gyermekét, Emoryt és Autumnot kritikus állapotban szállították kórházba, mivel füstmérgezést kaptak – számolt be róla az UNILAD.

A Cook megyei halottkém hivatal azóta megerősítette, hogy a kétéves Emory és a kilencéves Autumn március 10-én, három nappal a tűz után meghalt.

A chicagói tűzoltósághoz kapcsolódó jótékonysági szervezet, az Ignite the Spirit most pénzt gyűjt Stewart támogatására a felfoghatatlan tragédia miatt.

Karjainkat és imáinkat a testvérünk köré fonjuk felesége és gyermekei elvesztése miatt. Ez egy elképzelhetetlen veszteség, és mi ott leszünk mellette

– olvasható a jótékonysági szervezet Facebook-oldalán.

A ház elvileg működő füstérzékelőkkel volt felszerelve, egy szomszéd azonban elmondta, hogy a család otthona egy robbanást követően borult lángokba.

Eredetileg nem Stewart ment volna ki a bejelentésre, de miután meghallotta a címét a rádión, tudta, hogy nincs más választása.

A chicagói tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a tűz a konyhában keletkezett, bár a pontos okot egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás