RETRO RÁDIÓ

Rejtélyes öngyilkosság az angyalföldi hotelben: még ott van az áldozat vére a kövezeten





Vérfagyasztó látvány fogadta az angyalföldi szálló lakóit és dolgozóit. Egy ukrán férfi holttestét találták meg az udvaron. A helyiek szerint mostanában gyakran balhéznak a környéken.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.02.07.
Angyalföld tragédia hotel

Ahogy arról lapunk már beszámolt, egy ukrán férfi holttestét találták meg vasárnap kora reggel az egyik XIII. kerületi hotel udvarában. A külföldi férfi a második emeleti ablakból esett ki, tehát körülbelül 7 métert zuhant a mélybe. A környékbeliek elmondása szerint a hotel mostanában inkább munkásszállóként funkcionál.

7 métert zuhant a második emeletről – Fotó: Markovics Gábor / Bors

Több járókelő is kíváncsian nézegetett befelé a Szegedi úton elhelyezkedő hotel udvarába, amikor azzal szembesültek, hogy rendőrök lepték el az utcát. Többen videóztak és képeket is készítettek a véres helyszínen. 

Őszintén, én annyira nem vagyok meglepve. Ez a „hotel” már régóta inkább munkásszállóként funkcionál. A szállodában élők nagy része külföldről érkezett vendégmunkás. Sokszor halljuk, hogy ordibálnak, szidják egymást. Nem egyszer verekedésbe is torkollott az egész

– mondta el egy környékbeli nő.

Többen is megerősítették, hogy az ott elszállásolt vendégmunkások megkeserítik az életüket. Állításuk szerint nagyon sok felfordulást okoztak az elmúlt időszakban. 

Mindig félve sétálok el arra. A Béke térre járnak a boltba, és ott szoktak alkoholizálni, balhézni a környéken

 – árulta el egy idősebb helyi lakos.

Nyomrögzítés a tragédia után – Fotó: Markovics Gábor / Bors

A szálloda lakóit nagyon megrázta a rejtélyes körülményű tragédia. Legtöbben értetlenül állnak a dolog előtt, nem értik, mi történhetett, hiszen senki sem hallott semmit és nem vett észre az egészből semmit. 

– Mi nem hallottunk semmit. Egész éjjel aludtunk, csak reggel vettük észre mi is a vérfoltokat. A rendőrök kora reggel óta itt vannak és helyszínelnek, ennél többet sajnos mi se tudunk. – mondták el a hotelben megszálló fiatalok. 

Az eset körülményei rejtélyesek, még mindig nem találtak magyarázatot a rengeteg vérre a második emelet ablakánál, ami még szabad szemmel is látszott. Az, hogy a második emeleti szoba ablaka miért volt vérrel borítva, valamint a hatalmas vértócsa, amely a zuhanás pontos helyét mutatta, még mindig egy hatalmas kérdőjel. A rendőrség a tegnapi nap folyamán helyszíni és halottszemlét tartott, amely során a gyilkosságot kizárták. Fotósunk ma is ott járt, ahol még mindig látszódnak a véres tragédia nyomai.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás