„Nem tudjuk, meddig élhet még” – zokogta a férj, miután felesége náthás lett





Két orvos sem ismerte fel, hogy rákos daganat támadta meg az édesanyát. Mire elkezdték kezelni, már menthetetlennek bizonyult.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.02.15.
tragédia rák édesanya

Szörnyen nehéz életet rótt a sors egy fiatal édesanyára. Katie Froggatt azt hitte, hogy megfázott, de ahogy teltek a hetek, azt vette észre, hogy már szinte egyáltalán nem kap levegőt.

kórház, sebészet, orvos, doktor, ápoló, operál, beteg, baleset,
Képünk illusztráció/Fotó: Pixabay.com

A látszólagos orrdugulásról az orvosok kiderítették, hogy rákos daganat. Annak érdekében, hogy további éveket nyerjen az életéből, leoperálták Katie orrát. Ám betegsége odáig súlyosbodott, hogy az orvosok közölték vele: már nincs sok ideje hátra.

„Félrediagnosztizálták! Az orvosok azt hitték, hogy arcüreggyulladás és azzal kezelték. De nem javult, így magánorvoshoz fordultunk. A doki azt hitte, hogy polipok, így végül a daganat már akkora lett, hogy kinőtt az orrlyukán keresztül” – fakadt sírva az összetört férj, Steven.

Az életmentő műtét során Katie idegkárosodást szenvedett, így az arca megereszkedett. Egy éven át tartott a rehabilitációja, mire visszanyerte az érzékelését. Ezt követően sugárterápiát kapott. A rák azonban erősebbnek bizonyult, és átterjedt az egygyermekes édesanya tüdejére. Egy ilyen súlyos rákkal a várható élettartam egy-két év, de Katie és a családja nem akarta pontosan tudni, mennyi idejük maradt együtt – írja a Mirror. 

„Azt hittem, hogy a feleségemnek eldugult az orra, és most nem tudjuk, meddig élhet. A kislányunk azt hiszi, hogy anyu megcsináltatja az orrát. Nagyon pozitívak vagyunk, és mindig is azok voltunk, de most még csak gondolni sem tudok a jövőre. Attól félek, hogy elveszítem őt, és ha arra gondolok, hogy egyedülálló apuka leszek, az ijesztő” – zárta sorait az aggódó férj.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás