Meghalt a két vétlen áldozat: még mindig nem heverte ki lelki traumáit a magyar szépségkirálynő

Egyre nehezebben viseli Henger Éva a balesete utáni stresszt. A nyomozás még zajlik, ő pedig nem tudja, mi vár rá.



Megosztás
Szerző: DO
Létrehozva: 2023.02.22.
Módosítva: 2023.02.22.
baleset tragédia Henger Éva halál

Henger Éva már szeretne fellélegezni, de nagyon úgy tűnik, erre még egy ideig nem lesz lehetősége. Nem tudhatja ugyanis, hogy mi vár rá. Tavaly tavasszal Dombóvár közelében autózott a férjével, amikor összeütköztek egy másik járművel. A balesetben egy idős pár életét vesztette.

A Bors kíváncsi volt arra, hogy jelenleg holt tart az ügyben indított eljárás. Megkérdeztük ezért a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, hogy hány tanút, illetve gyanúsítottat hallgattak ki, mikorra várható a vádemelési javaslat, de csupán egy szűkszavú válaszlevél érkezett:
– Az Ön által kérdezett üggyel kapcsolatban tájékoztatom, hogy a nyomozás még folyamatban van. A nyomozás érdekeire való hivatkozással nem áll módunkban egyéb információt közölni – írta Komlósiné Kiss Anett.

Az autók roncsai az ütközés után Fotó: Police.hu

Ez azt jelenti, hogy az idős párt gyászoló család még mindig nem tudhatja, hogy terhel-e valakit felelősség szeretteik haláláért, vagy csupán egy véletlen balesetről van szó. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ütközés következtében a volt pornószínésznő és férje, Massimiliano is megsérült.

 Kórházba szállították őket, és Éva egy darabig még a hazaengedése után is kerekesszékben ülve élte mindennapjait. Azóta fizikailag csaknem teljesen felépült, de a Bors információi szerint lelki traumáit még nem sikerült kihevernie.

Munkatársunk még a baleset után beszélt a volt szépségkirálynő testvérével.

A nővéremnek most nem elég a testi fájdalmaival megbirkózni, az a tudat sem hagyja nyugodni, hogy ketten meghaltak abban a balesetben, amelynek a részesévé vált. Próbáljuk benne tartani a lelket

– közölte akkor Bebe, és azt is elárulta, hogy Éva és férje közös kislánya már régóta vágyott egy kiskutyára, és a házaspár éppen Jennifer négylábú barátjáért ment volna a tenyésztőhöz, amikor a baleset bekövetkezett.

Bebe azúttal elzárkózott a nyilatkozattól, és Henger Éva sem reagált megkeresésünkre. Azt mindenesetre a volt pornószínésznő egyik közeli ismerősétől megtudtuk, hogy Éva szeretne az eljárás végén virágot vinni az elhunytak sírjára.

Henger Éva fő támasza a férje Fotó: Bors

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás