Már Indonéziában is Magyarországgal reklámozzák ezt a luxusmárkát





A Metropol munkatársa először nem tudta mi olyan fura neki a külföldi plakátokon, utána esett le neki, hogy végre valami „hazait” lát.



Megosztás
Szerző: Z.H.
Létrehozva: 2023.02.09.

Azt mondják, bármerre is jársz a világban, magyarokkal mindenhol, még a legeldugottabb kis vidéken is találkozni fogsz. Az viszont elég meglepő, ha valamilyen hazai táj, épület, vagy hasonló tűnik fel az utcákon járva.

A Metropol munkatársa Indonézia utcáit járva látta meg azokat a plakátokat, melyek egy francia luxusmárka termékeit reklámozzák.

Jól látszik a gyönyörű Szabadság híd Fotó: Metropol

A képeken feltűnik a Szabadság híd és a Margit híd is. Fiatal modell fiúk láthatók rajta, Louis Vuitton táskákkal. A francia luxusmárkát 1854-ben alapították. Jellegzetes márkajelzésű kézitáskáiról, bőröndjeiről és egyéb termékeiről ismert.

Háttérben a Margit híd látható Fotó: Metropol

A magyar főváros egyébként rendkívül népszerű egyebek mellett a külföldi filmesek körében is, számos kasszasikert nálunk forgattak. 

A 2018-as A kém, aki dobott engem című alkotásban Kate McKinnon és Mila Kunis párosa okoz néhány felejthetetlen pillanatot. A filmben egy rövid snitt erejéig tűnik fel Budapest, miközben a jelenetek nagy részét itt forgatták, mégis Bécs, Prága és Berlin kaptak nagyobb hangsúlyt. 

Talán még többen emlékeznek a 2002-ben, részben Budapesten forgatott, Én, a kém című akcióvígjátékra, Eddie Murphyvel a főszerepben. A filmben szétlövik például a Budavári Sikló egyik kocsiját, de a rakpart is látható a filmben egy üldözéses jelenetben. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás