Egy férfi egymilliárd forintra akar beperelni egy nőt, mert nem akart a barátnője lenni





Hosszú pereskedésnek nézhet elébe a kikosarazott férfi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.05.
bíróság

Egy szingapúri férfi 1,9 millió fontra, átszámítva egymilliárd forintra perelt be egy nőt, mivel az visszautasította a közeledését. K Kawshigan, aki nem mellesleg egy hírhedt dróngyártó cég vezetője, pert indított Nora Tan Shu Mei ellen, mondván a nő óriási traumát okozott neki a kikosarazása miatt. A férfi elmondása szerint nemcsak lelkileg tette tönkre a nő, hanem üzletileg is, mivel több üzleti társa is faképnél hagyta már. A Channel News Asia szerint a helyzet olyannyira elharapódzott, hogy már a nő is pereskedni akar a folyamatos zaklatások miatt. 

Kawshigan és Tan még 2016-ban találkozott egymással, négy éven át találkozgattak, amikor felszínre került a köztük lévő probléma, vagyis az, hogy egészen eltérően gondolkodnak kapcsolatuk jövőjéről. Mikor a romantikus Kawshigan színt vallott, a nő azt mondta, hogy nem szeretne tőle többet annál, ami kialakult közöttük.

A férfi nem hagyta annyiban a történteket, üzenetekkel és telefonhívásokkal kezdte zaklatni a leglehetetlenebb időpontokban a nőt, ezért végül Tan jelentette fel és perelte be régi barátját. Kawshigan ezt teljesen alaptalannak érezte, és azt állította, hogy Tan miatt kellett éveken át terápiára járnia, melynek költségeit vele akarta kifizettetni, sőt azt követelte, hogy kárpótolja minden veszteségéért is – írja a Metro.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás