RETRO RÁDIÓ

Átesett az agyműtéten a mátészalkán agyvérzést kapott fiú





Agyvérzést kaphatott, majd összeesett az uszodai öltözőben egy 12 éves fiú Mátészalkán. Szerencsére az agya nem szenvedett maradandó károsodást.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.02.22.
uszoda család agyvérzés

Minden előjel nélkül agyvérzést kapott egy 12 éves fiú a mátészalkai uszodában. A 12 éves Miklós úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy rosszul van, majd kiment a medencéből, és az öltöző felé indult, amikor epilepsziaszerű rohamot kapott. A tanár igyekezett ellátni a gyereket és azonnal értesítették a mentőket is. Miklós eközben eszméletét is elveszítette. A mentősök mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Mentőhelikopter szállította kórházba a kamaszt. Fotó: Pixabay

A fiú édesanyja, Erzsébet teljesen összeomlott a hír hallatán. Elmondása szerint a fiának sosem volt semmilyen egészségügyi problémája korábban.

Sosem volt semmi baja, egészséges volt. Hétfőn reggel elindult az iskolába, akkor sem mondta, hogy rosszul érezné magát. Aztán 9-kor hívtak, hogy agyvérzést kapott és kórházba szállították

– mesélte lapunknak teljes kétségbeeséssel Miklós édesanyja. 

Miklóst mélyaltatásban tartják.  Fotó: Shutterstock

A 12 éves fiatal már egy komoly agyműtéten is átesett, jelenleg a gyerekintenzív osztályon van, ahol mélyaltatásban tartják. Erzsébet elárulta, hogy Miklósnak hatalmas szerencséje van, mert az agya nem sérült, ezért nagy valószínűséggel fel fog épülni.

Anyukámnak sikerült annyi pénzt összekaparnia, hogy elmenjen meglátogatni az unokáját. Mindössze 5 percre engedték be hozzá, de teljesen összetörte a látvány. Senkinek sem kellene így látnia az unokáját, nagyon fájdalmas dolog

 – mondta könnyek között Erzsébet.

A győrteleki család nagyon nehéz körülmények között él, ezért nincs elég pénzük még csak arra sem, hogy busszal Debrecenbe menjenek és meglátogassák a kórházban fekvő fiukat. A rokonok és közeli ismerősök pénzgyűjtést szerveztek.

– Sajnos nem tudunk hozzá a kórházba se elmenni és az alapvető dolgokat a kórházba megvenni számára. Ezért szeretnénk az emberek segítségét kérni, hogy gyermekemhez el tudjunk menni. Most a legkisebb segítség is nagyon sokat számít – árulta el.

A család 5 gyermeket nevel, a legkisebb most 1 éves. Mindenki nagyon aggódik Miklósért és várják haza.

Minden nap megkérdezik, hogy hol van Miklós, sírnak, nem értik, miért nem jött még haza. Én is néha csak azon kapom magam, hogy meredten bámulok magam elé és sírok. Nagyon hiányzik a kisfiam

– teszi hozzá.

 





 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás