Felfoghatatlan tragédia: belehalt 11 éves kislánya megmentésébe a hős apa

Borzalmas vége lett a családi kiruccanásnak. A szülők azonnal bajba jutott gyermekük segítségére siettek, de mindhárman nem tudtak kijutni.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.22.
baleset tragédia Ausztrália édesapa

Egy háromgyerekes család látogatott el az új-dél-walesi strandra. Egy kis kikapcsolódásra vágytak, de tragédia lett a vége.

Képünk illusztráció/Fotó: Pixabay

A drámai pillanatok akkor kezdődtek, amikor váratlanul elsodorta a tenger a bodyboardon lévő 11 éves lányt. A szülők gondolkozás nélkül utána ment, hogy kimentsék. Azonban, amíg az édesanyának sikerült biztonságban visszaúsznia a parthoz a kisgyermekkel, addig az apa nem jutott ki.

„Teljesen érthető, hogy szülőként kérdés nélkül a bajba jutott gyermekeink segítségére sietünk. Sajnos azonban ez nagyon gyakran végződik ilyen tragédiákkal” – nyilatkozta Steve Pearce, az életmentők vezetője.

A helyszínre időközben kiérő vízimentők megpróbáltak segíteni az édesapán, de csak fél óra keresés után találták rá. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a háromgyermekes apát, de sajnos a helyszínen halottnak nyilvánították. Eközben a nőt és a lányát a mentősök ellátták, ők kórházi ellátás nélkül hazamehettek.

A strandon nem voltak életmentők, amikor az eset történt. Az incidens kivizsgálása folyamatban van – írja a Mirror.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás