RETRO RÁDIÓ

Ez a cella igazi magánya: nem beszélhet senki a kamasz, gyilkos Leventével

Letartóztatásban sóvárog a szerettei után az a 14 éves fiú, aki a múlt héten annyira megvert egy 83 éves asszonyt, hogy a sértett belehalt sérüléseibe. Leventével egyelőre nem találkozhatott az anyja.Megosztás
Szerző: KKP
2023.01.24. 20:00
gyilkos tragédia gyerek halál

Forronganak az indulatok a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Csernelyen. 

Csernely
A falut megrázta a szörnyű gyilkosság Fotó: Google Maps

A helyiek egy emberként gyászolják azt a 83 éves Ilonka nénit, akit a 14 éves Z. Levente vert halálra a múlt héten. A fiút órákon belül elfogták, és azóta letartóztatták.

Mónika, Levente nagyanyja a Borsnak elmondta: a család egyelőre nem tudott beszélni a rácsok mögött fogva tartott gyerekkel.

Akármit is tett, kiállunk mellette, hiszen ez a kötelességünk.

A család egyébként elmenekül Csernelyről, mert a környezet ellenségessé vált számunkra. Mi hiszünk Levi ártatlanságában, és bízunk benne, hogy hamarosan kiderül a teljes igazság – szögezte le a nagyszülő.

Mint arról a Bors beszámolt, Levente apja a börtönbüntetését tölti, így nem lehet a felesége és a gyermekei mellett. Pedig a család igencsak népes, hiszen a pár összesen 10 gyermeket vállalt. A legkisebb másfél, a legnagyobb tizenhét éves.

– A tragédia után a gyerekeket intézetbe vitték, de a gyámhatóság részéről ígéretet kaptunk, hogy ezen a héten elintézhetjük a hivatalos papírokat, hogy hozzám kerüljenek Budapestre. A lányom már nálam lakik, hiszen Csernelyen nincs maradása. Ha csak kitette a lábát az utcára, megvető pillantásokkal kellett szembenéznie. Most igyekszem neki a fővárosban munkát találni. Én is becsülettel dolgozom, hogy az unokáimat támogatni tudjam – mondta Mónika.

– Hogy mikor kapunk végre engedélyt, hogy Leventéhez beszélőre menjünk, nem tudjuk. Biztos vagyok benne, hogy összetört, hiszen súlyos tettel gyanúsítják – fejezte be a nagyanya.

 

Ezeket olvastad már?
Olvadozik a szívünk ettől az ötlettől: nyugdíjasok és ovisok játszanak együtt Budapesten - Fotók!

Olvadozik a szívünk ettől az ötlettől: nyugdíjasok és ovisok játszanak együtt Budapesten - Fotók!

Mínusz 53 fokot mértek Kínában

Mínusz 53 fokot mértek Kínában

Ezért jó, ha be vagy oltva influenza ellen

Ezért jó, ha be vagy oltva influenza ellen

Szívleállásban hunyt el egy 19 éves úszótanárnő

Szívleállásban hunyt el egy 19 éves úszótanárnő

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás