RETRO RÁDIÓ

Csernely: összeomlott a gyilkossággal gyanúsított fiú anyja





Fájdalmasan vezekel az az édesanyja, akinek gyereke a gyanú szerint megölte idős szomszédjukat.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2023.01.19.
tragédia gyilkosság halál

Sejtették a csernelyiek, hogy komoly gondok lesznek a még csupán 14 éves Leventével. A kamasz már eddig is többször is lopott, ha nem volt mit ennie.  A fiú többször is megfordult a szomszéd Ilonka házában is. Az idős asszonynak besegített a pakolásban, amiért cserébe pénzt kapott. Január 16-án összeszólalkoztak, a vita hevében pedig Levente annyira megverte vendéglátóját, hogy a 83 éves nő belehalt sérüléseibe. A fiút a bejelentést követően a rendőrök órákon belül elfogták. Azóta részben beismerte tettét. Információink szerint a kihallgatásán ellentmondásosan viselkedett, egyik pillanatban hajlott arra, hogy feltáró vallomást tegyem, a következőben pedig inkább tagadta tettét. Halált okozó testi sértéssel gyanúsítják.

Young,Man,In,Handcuffs
Leventét várhatóan letartóztatják (Képünk illusztráció) Fotó: Alexander Raths/Shutterstock/Illusztráció

Gyermekotthonba kerültek Levi testvérei

Mónika, Levente anyai nagyanyja a Borsnak elmondta: az eset teljesen tönkretette a családját.

– A lányom nagyon maga alatt van. Mélyszegénységben él, még telefonja sincs, csak a szomszéd mobilján érem el néha. Szerda este beszéltem vele néhány mondatot, miután eljött a rendőrségről, ahol Leventét kihallgatták. Alig tudtam a gyerekemmel kommunikálni, annyira sírt – magyarázta Mónika, aki most azt tervezi, hogy a lányát és az unokáit is befogadja.

A gyámügy kiszállt a lányomék otthonához, és elvitte az ott maradt kilenc unokámat. Ideiglenesen egy otthonban helyezték el őket, de én vér szerinti nagyanyaként kijárom, hogy a gyerekek hozzám kerüljenek

 – mondta Mónika.

A nagyanya meggyőződése, hogy az unokáinak most környezetváltozásra van szükségük.

– Nem lenne jó, ha nap mint nap elmennének a szomszéd asszony házánál, ráadásul most sajnos közellenséggé vált a családom. Most azt tervezem, hogy egy időre befogadom őket a gyerekemmel együtt, aztán bérlek nekik egy családi házat Budapesten – szögezte le Mónika.

Félti a lányát

A nagyanya egyelőre még nem tudja, mit tesz, ha a lánya párja kiszabadul a börtönből, akit lopásért és garázdaságért ítélték el. Most más, sürgetőbb problémákkal kell szembenézniük.

Az a jövő zenéje, hogy ő is jöhet-e hozzánk, de most fontosabb az azonnal megoldandó problémánk. Nagyon bízom benne, hogy fény derül az unokám ártatlanságára. 

A lányomat is féltem, mert a szerelme bebörtönzése, Levi őrizetbe vétele és várható letartóztatása a gyerekek elvitelével együtt már komoly megpróbáltatást jelent neki. Attól tartok, ha nem rendeződik a család sorsa, kárt tesz magában vagy öngyilkos lesz

 – fejezte be Mónika.





 





Ezeket olvastad már?
Horrorbaleset az M2-esen: szerelmi bánata miatt rohanhatott a halálba a középiskolás fiú

Horrorbaleset az M2-esen: szerelmi bánata miatt rohanhatott a halálba a középiskolás fiú

Ez tényleg közel van! – Kiderült, mikor nyit a Primark Magyarországon

Ez tényleg közel van! – Kiderült, mikor nyit a Primark Magyarországon

Orbán Viktor elárulta, miből lesz a sikeres Magyarország

Orbán Viktor elárulta, miből lesz a sikeres Magyarország

Pocakos, tetovált csaló szedi áldozatait Gyálon és Csepelen- ez a trükkje - Fotó!

Pocakos, tetovált csaló szedi áldozatait Gyálon és Csepelen- ez a trükkje - Fotó!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás