Játssz velünk: Keressük a legszebb karácsonyi fényekben pompázó otthonokat!

Téged is magával ragad a közelgő ünnep varázsa? Te is karácsonyi fényekbe öltöztetted az otthonodat? Mások is a csodájára járnak? Fotózd le és küldd e-mailben! A legszebbeket megjelentetjük!



Megosztás
Szerző: H.Á.
Létrehozva: 2022.12.14.
játék világítás Ünnep dísz karácsony fotó

Hiába a sötét, téli hideg: az embert a szeme elé táruló ünnepi fények szinte azonnal jóleső melegséggel töltik el. Mintha  a hideg levegőben mézeskalács- és fenyőillat keveredne, Muszáj megállni, nézni, csodálni, gyönyörködni, hálát adni...

Fotó: Muzslay Péter / Mediaworks

De miért csak az arra járóknak teljen benne öröme? Hiszen az, aki létrehozta, biztos értékelné, hogy a karácsonyi csodavilága minél több emberhez eljut.

Ha már te is karácsonyi fényekbe öltöztetted az otthonodat, melynek mások is a csodájára járnak, akkor fotózd le és küldd a [email protected] e-mail címre december 21-ig! A Metropol szerkesztősége által a legszebbnek, leghangulatosabbnak vagy éppen legkreatívabbnak talált felvételeket megjelentetjük!

A varázslatos karácsonyi hangulatot árasztó belső terek, erkélyek, teraszok, kertek és házkülsők felvételei egyaránt jöhetnek a [email protected] e-mail címre december 21-ig. Fontos, hogy az üzenet tárgya: „Karácsonyi fényeink 2022” legyen, egyúttal kérünk, tüntesd fel az emailben, hogy közzétételkor kit vagy kiket írhatunk a képaláíráshoz, s azt is, melyik településen készült a fénykép!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás