A halála előtti pillanatokban még közösségi oldalán posztolt a nő – Fotó!

A repülőgép-baleset körülményeit továbbra is vizsgálják a hatóságok.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.06.
Módosítva: 2022.12.06.
horrorbaleset poszt repülőgép Halottak

Repülőgép-balesetben vesztette életét egy 22 éves kozmetikusnő, aki életének utolsó pillanataiban még Instagram-oldalán posztolt a gép pilótafülkéjéből. A balesetben a kétüléses kisrepülőgép pilótája is meghalt. Az eset körülményeit továbbra is vizsgálják a török hatóságok.

A 22 éves Burcu Saglam kozmetikus és az 54 éves Hakan Koksal pilóta december 1-jén délután szálltak fel a törökországi Sakarya tartományból, Pamukovából.

A katasztrófa bekövetkezte előtti felvételeken jól látható, ahogy a repülőgép előbb felszállt, majd zuhanni kezdett és szárnyaival átvágott egy 380 000 voltos elektromos felsővezetéket, amitől az lángra lobbant. A lángok ezután a gép törzsére is átterjedtek.

A baleset következtében az irányítótoronnyal is megszakadt a kapcsolat, ami miatt egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett. Az 1200 méteres magasságból lezuhanó repülőgép roncsaiban csak egy holttestet találtak, mivel a másik elhunyt katapultált.

A feltételezések szerint a roncsban talált személy a gép kigyulladásának pillanatában meghalt, míg a másik személy még katapultálni tudott ugyan, de sajnos sikertelenül, mivel a helyszínen két holttestet találtak – írta meg a Daily Star.

A 22 éves fiatal lány gyászoló szüleit és három testvérét hagyta hátra.

A lány által közzétett felvételeket IDE KATTINTVA tudod megnézni.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás