RETRO RÁDIÓ

Nyugdíjba készült a Gyomaendrőd mellett szörnyethalt férfi – Videó!





Három családtagjával közösen szenvedett halálos autóbalesetet szombat délelőtt M. Gábor. A társaság személygépkocsija Gyomaendrőd mellett lesodródott az útról és egy fának csapódott. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a sofőr és utasai életét sem lehetett megmenteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.24.
borzalmas tragédia

A 64 éves M. Gábor és a szintén Gábor nevet viselő középkorú fia Létavértes megbecsült lakosai voltak. Menyhárt Károly polgármester régóta ismerte a családot.

Menyhárt Károly polgármester megrendülten nyilatkozott a Borsnak Fotó: Knap Zoltán

„A fiatalabbik sokáig hivatásos tűzoltó volt, aztán leszerelt és alapított egy biztonsági céget. Többek között a községben is ők felügyelték a rendezvények rendjét. Az apját mindig is kiváló embernek tartottam, ezért is viselt meg a halála. Régóta dolgozott sofőrként az önkormányzatnál, rajtam kívül az elődeimet is kiszolgálta. A munkájában precíz volt, aki abszolút megérdemelte a bizalmat. Sohasem okozott balesetet, ezért tudtam, ha ő visz el egy helyszínre, biztosan célba érek” – mondta a település első embere a Borsnak, és hozzátette: a hivatal dolgozói a közeljövőben terveztek egy kisebb ünnepséget tartani M. Gábor tiszteletére.

Szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott az autó, a sofőr és három utasa nem élte túl a balesetet Fotó: Beol.hu

„Nemrég bejelentette, nyugdíjba vonul, amit tiszteletben is tartottam. Mondogattam is neki, hogy megérdemel egy méltó ceremóniát, hiszen az önkormányzat fontos dolgozója volt. Sajnos a búcsúztatójából már nem lesz semmi, pedig megérdemelte volna, mint ahogy a gondtalan időskort is” – méltatta a politikus a kedvelt gépkocsivezetőjét.

 

Menyhárt szerint különösen szomorú, hogy M. Gábor mindig mindenkit biztonsággal szállított, ő maga egy autóban veszítette életét.

A balesetben elhunyt két másik férfi ugyancsak a családhoz tartozott. A debreceni J. Lászlót a felesége mellett kislánya is gyászolja. Fannit a Facebookon próbálták vigasztalni az ismerősök.

„Drága Fanni! Mindig szeretni fognak és a szívedben élnek” – utalt egy hozzászóló arra, hogy az iskolás lány az édesapja mellett a nagypapáját is elvesztette.

A Bors kereste az elhunytak családját is, ám nem kívántak nyilatkozni.

A létravértesi tűzoltóság fekete zászlóval emlékezik két korábbi tűzoltójukra, M. Gáborra és fiára, Gáborra.

 





Ezeket olvastad már?
Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás