„... veletek vagyunk!” - Kiderült, kik a csepeli mentős baleset súlyos sérültjei





Két fiatal fiú, és egyikük édesanyja a súlyos sérültjei annak a szörnyű tragédiának, ami szombat éjjel történt Csepelen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.09.
XXI. kerület baleset

Egy kisbabához siető gyermekmentő egy személyautóval ütközött, a sofőr szörnyethalt, három másik utasa pedig az életéért küzd. Az 5 hónapos csecsemő, akihez már nem ért oda a mentő, szintén életét vesztette.

Fotó: YouTube

Mint kiderült, a két fiú egy csapatban focizott

A fiam két csapattársa és az egyik fiú szülei voltak. Válságos az állapotuk” – írta egy komentelő.

Felépülésükért rengetegen szorítanak, többek közt az egyik fiú korábbi sulija, a Csep-Gól focisuli Egyesület tagjai is. „Tegnap este kórházba szállították egy egykori Csep-Gól játékosunkat és további két utastársát egy súlyos autóbaleset következtében. A személyautó sofőrje közvetlenül az eset után életét vesztette. Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak és reméljük, hogy mihamarabb felépülnek a balesetet szenvedők” – írják az egyesület hivatalos oldalán.

A Facebookra egy fotó is kikerült, a csapattársak egy lepedőt tartanak kezükben: „Ricsi és Márkó veletek vagyunk!” felirattal. A sérültek állapotáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a kocsiban utazó egyik fiú Ricsi, felébredt az altatásból, de állapota még mindig válságos.

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás