RETRO RÁDIÓ

Idegből gyilkolhatott az Instagram-modell, csupa vér volt, amikor rátaláltak

Christian Tobechukwu Obumselit vélhetően barátnője, Courtney Tailor késelte meg, amiről felvételek is készültek.Megosztás
Szerző: metropol
2022.04.09. 14:00
Brutális gyilkosság

Valószínűleg egy Instagramon jól ismert modell késelte halálra a barátját Miamiban. Videóra vették egy otthoni veszekedés következményeit. A felvételek bemutatják, hogy egy férfit halálra késeltek, míg a vélhetően a támadásért felelős nőt pedig teljesen beborítja a vér.

A TMZ által megszerzett felvételen a nő melegítőnadrágban és melltartóban látható, miközben mindene csupa vér és a kezei a háta mögé vannak bilincselve. A képeken a nő a luxuslakásban a rendőrökkel szemben ül és látszólag azt meséli el neki, hogy mi történt pontosan.

A zsarukat vasárnap egy családon belüli erőszakhoz riasztották, és amikor odaértek, azt mondták, találtak egy 27 éves férfit, akit megkéseltek. A férfit azonnal kórházba szállították, de nem élte túl a támadást.

A rendőrség szerint a férfi, Christian Tobechukwu Obumseli és a videón látható nő fizikai összetűzésbe keveredtek, aminek gyilkosság lett a vége. A rendőrök egyelőre nem nevezték meg a tettest, de minden jel arra mutat, hogy Christian barátnője lehetett az.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Diór (@christianvstoby) által megosztott bejegyzés

Lee Merritt, a Christian családjával dolgozó ügyvéd azt állítja, hogy az Instagram-modell Courtney Tailor a gyilkos, amit alátámaszt a videón látható nő öltözéke is. A véráztatta ruhadarabok ugyanis megegyeznek azzal, amit Courtney a gyilkosság napján viselt egy Instagram-videóban. Ráadásul akik ismerték Christiant, azt mondják, hogy az épületben lakott a barátnőjével.

Courtney-t nem tartóztatták le, de bevitték kihallgatásra. Ott öngyilkossággal fenyegetőzött, ezután pszichiátriai fogságba helyezték.

A durva felvételeket ezen a linken tudod megnézni.

Ezeket olvastad már?
Hurrá! Szakad a hó Budapesten - Videó!

Hurrá! Szakad a hó Budapesten - Videó!

Az állatkert kecskéjét szolgálták fel a dolgozók karácsonyi buliján

Az állatkert kecskéjét szolgálták fel a dolgozók karácsonyi buliján

Indul az eljárás, az amerikai elnököt "befolyással való üzérkedéssel" vádolhatják meg

Indul az eljárás, az amerikai elnököt "befolyással való üzérkedéssel" vádolhatják meg

Ilyen volt a Turizmus Évadnyitó Gála

Ilyen volt a Turizmus Évadnyitó Gála

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás