Buszmegállóból rabolta el, majd verte halálra a 18 éves tanulót az ismert zenész – Videó!

Az ismert zenész, Cody Ackland elismerte, hogy egy buszmegállóban látta meg a fiatal lányt, akit a kocsijába csalt, majd kegyetlenül meggyilkolt.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.07.
rémes tett

Cody Ackland, a 24 éves közkedvelt indiezenész beismerte, hogy meggyilkolta a 18 éves Bobbi-Anne McLeodot. A fiatal lány tavaly novemberben tűnt el egy buszmegállóból Devonban – számolt be a The Daily Mail.

Óriási keresés indult, miután november 20-án Bobbi-Anne McLeod a barátjához indult. A lány plymouthi otthona közelében egy buszmegállóban várta a buszát, hogy mihamarabb eljusson a barátjához, de sajnos sosem tudott felszállni az odatartó buszra. A rendőrség, a család és a barátok közösen kezdtek keresésbe, aminek az eredményeképpen a megállóban megtalálták a fülhallgatóját és a cigijét, de a lánynak semmi nyoma nem volt.

A 24 éves elkövető vallomása alapján a fiatal, alacsony tanulót a megállóban szúrta ki, majd elrabolta őt. Erőszakkal az autójába ültette, ezek után egy tompa hangszerrel halálra verte a lányt. A testét pedig egy tengerpart közeli erdőben rejtette el.

Három nappal Bobbi-Anne eltűnése után, november 23-án az elkövető besétált egy rendőrőrsre. Ekkor elmondta a rendőröknek, hogy hol találják meg a fiatal lány holttestét, és mit tett vele. Ugyanezen a napon mindössze 10 kilométerre Bobbi-Anne otthonától meg is találták a 18 éves tanuló testét.

Az indíték egyelőre még ismeretlen.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás