Szörnyű véget ért a randevú, fatális tévedés miatt ugrott ki az ablakon a férfi





Új barátnője lakására mentek fel az ismerkedő fiatalok, mikor megérkezett egy újabb férfi - a nő már csak egy hatalmas csattanást hallott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.19.
Abszurd

Abszurd jelenet játszódott le az írországi Corkban, ahol egy férfi eltörte mindkét lábát, miután egy félreértés miatt félresikerült randevú során kiugrott egy épület harmadik emeletéről. A férfi azt hitte, új barátnője addig eltitkolt párja ért haza, de valójában csak a nő lakótársát hitte ellenlábasának - írja az Irish Mirror.

 

Fotó: Pixabay

A mindkét lábát eltörő férfi még csak nemrég ismerkedett össze a nővel, most járt először a lakásán. A nő a szobájában hagyta, mikor hallotta, hogy nyílik a bejárati ajtó, és még annyit mondott, hogy a barátja ért haza. A férfi hamarosan meg is hallotta a másik férfi hangját, de tévesen úgy értelmezte, hogy új párja egyszerre két vasat tart a tűzben, és a lelepleződéstől tartva pánikba esett, menekülni próbált. Valójában azonban a később érkező férfi a lakótársa volt a randevúzó nőnek, aki kutyasétáltatásból tért haza, és épp azt beszélték meg a nővel, hogy nem fogja őket zavarni a randevú során, visszavonul a szobájába. A következő pillanatban azonban egy hatalmas csattanást hallottak: a randira érkező férfi ugyanis kivetette magát a harmadik emeleti lakás ablakából, hogy így kerülje el a várható összetűzést.

A helyszínre több mentő is érkezett, de a pánik hajtotta férfi csodával határos módon nem szenvedett súlyosabb sérüléseket, bár mindkét lába eltörött. Arról, hogy a randevúnak lesz-e folytatása, nem számoltak be a hatóságok.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás